2777
2789
عنوان

الان فیلم چاقو خوردن دختر نوجوون فاطمه سلطانیو دیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 793 بازدید | 44 پست
وای وای خدا لعنتش کنه خواب راحت نداشته باشه الهی دیوونه بشه بره خودشم بکشه

جالبه بالا سر جنازه‌ی دخترشم وایساده منتظر پلیس چون میدونه چندماه دیگه قراره ازاد شه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
جالبه بالا سر جنازه‌ی دخترشم وایساده منتظر پلیس چون میدونه چندماه دیگه قراره ازاد شه

حییین خدارو شکر که ندیدم روحیم تا چند روز بهم میریزه

خالق یازان خطی خلایق پوزا بیلمز الله بیرینی قوزیا عالم ییخا بیلمز

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گویا چهرم شبیه دوست دختر سابقش بوده،تو دادگاه و تشخیص پزشکی گفتن اختلال داره و بستری کردن،من حرفم ای ...

وای خدایا الهی روز خوش نبینه چه تجربه‌ی بدی داشتی

هرکیم هر غلطی میکنه یه روانی میچسبونن بهش تبرئه‌اش میکنن

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اصن تو اینستا چیزی نگفتن

آره هر چی سرچ کردم فیلمش نبود

تیکر بارداری نیست دوستان تیکر اهدافمه 😊بعضی آدما فقط به لطف اینکه قتل غیر قانونیه تا الان زنده موندن!                                                A🤍M.         ❤️‌‌  Vali hal man bâ to khob Misha!❤️کاربری دست دو نفره 

پیجش eslamshahriha.ha

مرسی گلم

تیکر بارداری نیست دوستان تیکر اهدافمه 😊بعضی آدما فقط به لطف اینکه قتل غیر قانونیه تا الان زنده موندن!                                                A🤍M.         ❤️‌‌  Vali hal man bâ to khob Misha!❤️کاربری دست دو نفره