2777
2789
عنوان

الان فیلم چاقو خوردن دختر نوجوون فاطمه سلطانیو دیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 793 بازدید | 44 پست
رفتی دیدی؟منم تپش قلب گرفتمروحش شاد باشه چیز دیگه‌ای نمیشه گفت

وای اسی رفتم دیدم 

چقدر مردم راحت نگاه می‌کردن و رد میشدن هیچکس مانع نشد وایی 

تیکر بارداری نیست دوستان تیکر اهدافمه 😊بعضی آدما فقط به لطف اینکه قتل غیر قانونیه تا الان زنده موندن!                                                A🤍M.         ❤️‌‌  Vali hal man bâ to khob Misha!❤️کاربری دست دو نفره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره ۲،۳ بار دیدم اصن نفهمیدم بعد تازه دیدم چیشد

چیکار کردی با خودت 

حالا ماها که فیلمشو میبینیم انقد حالمون بد میشه برام سواله اون که داره اینکارو میکنه تازه اونم بچه‌اش چطور آخه ممکنه اونقدر راحت باشه؟عجیبه واقعا

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چیکار کردی با خودت حالا ماها که فیلمشو میبینیم انقد حالمون بد میشه برام سواله اون که داره اینکارو می ...

بخدا اصن نفهمیدم اولش چی به چیه ، یعنی ی جوری شدم دیدم 

اینستاوااا خدایا هرجای دنیا بود سریع اقدام میکردن واسه کودک ازاری اصلا درک نمیکنم

اینجا ایران است قبلش دختر بیچاره رو تهدید کرده تازه مچ باباش رو موقع هرزگی و خیانت به مادرش گرفته بود باباش عقده کرده زده کشته

متاسفانه این حیوان همکار شوهرم و برادرمه آشغال ۴روزه این اتفاق افتاده ۴روز پیش شوهرم شبکار بود صبح از خواب بیدار شد گفت همکارمون دخترش رو کشته من پاهام چسبید زمین هیچ رسانه ای هم واقعیت رو ننوشته

چیکار کردی با خودت حالا ماها که فیلمشو میبینیم انقد حالمون بد میشه برام سواله اون که داره اینکارو می ...

طفلی دختره رو قبلا شوهرم دیده بود با مادرش اومده بودن از تعاونی شرکت خرید کنن ۴روزه از ذهن شوهرم پاک نمیشه

متاسفانه این حیوان همکار شوهرم و برادرمه آشغال ۴روزه این اتفاق افتاده ۴روز پیش شوهرم شبکار بود صبح ا ...

واقعیت چیه عزیزم؟

اینجور آدما تو محل کار نرمالن یا تو محل کار هم مشکل‌دار بوده رفتارش؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40