2821
2789
عنوان

بچه ها علائم انگل کودک چیه⁉️

103 بازدید | 8 پست

دخترم ۴ سالشه ۲ شبه پشتشو خیلی میخارونه در حالت عادی مریض نباشه هم روزی ۲_۳ بار میگه دل درد دارم ۲ دیقه دراز میکشه خوب میشه انفولانزا گرفته حالا نمیدونم از انفولانزاس یا نه اسهال شدید داره استفراغ داره اسهال شبانه داره تو خواب ۲ شبه

دندون قروچه میکنه اب از دهنش کم پیش میاد بره

بنظرتون انگل داره؟ دیشب به دکتر گفتم ازمایش بنویس گفت نمیخواد اگر تو مدفوعش تا حالا ندیدی چیزی نیست بخاطر اسهال پشتش میخاره خوب میشه استرسی شدم یعنی انگل داره؟

اقایونی که هَوَل تشریف دارید درخواست ندید متاهل هستم حتی اگر تاپیک بزنم که با همسرم مشکل دارم باز شما فک نکن خبریه

کرم تو مدفوع دیده میشه 

یه چیزایی قابل جبران نیست 👈مثل حرمتهاییکه شکسته شد،دلهایی که شکست، شخصیتهایی که خوردشد،واعتمادهایی که نموند، اینا قابل بخشش نیست ،قابل جبران هم نیست

کرم تو مدفوع دیده میشه

۲_۳ بار دقت کردم چیزی ندیدم یعنی انگل نیس

اقایونی که هَوَل تشریف دارید درخواست ندید متاهل هستم حتی اگر تاپیک بزنم که با همسرم مشکل دارم باز شما فک نکن خبریه

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

۲_۳ بار دقت کردم چیزی ندیدم یعنی انگل نیس

نه نیست .احتمالا همون اسهال باعث خارش و سوزش شده 

یه چیزایی قابل جبران نیست 👈مثل حرمتهاییکه شکسته شد،دلهایی که شکست، شخصیتهایی که خوردشد،واعتمادهایی که نموند، اینا قابل بخشش نیست ،قابل جبران هم نیست

نه نیست .احتمالا همون اسهال باعث خارش و سوزش شده

مرسی عزیزم 💜

بخاطر اسهال مقعدش ملتهب شده 

دندون قروچه هم برخلاف تصور قدیمی ها ربطی به انگل نداره

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

من بچه بودم انگل داشتم این‌قدر لاغر بودم ببین تو دستشوییش چیزی نیست مامان من پشتم و باز میکرد کرم می ...

منم مامانم کرمامو درمیورد ولی این نمیذاره نگاه کنم دردش میاد

2825
2823
2791
2779
2792