2777
2789

هرماه باید چشم انتظار یارانه ۴۰۰تومنی باشم حتی یه کفش هم نمیتونم باهاش بخرم 

خدایا بخدا خستم😭💔💔💔💔💔

چقدر بخونم چقدر بزنم تو سرم 

۹روز دیگه کنکور و من ناامیدم خدایا خستم چیکار کنم فقط خستم😭😭😭😭😭

آروم باش.

بعد از کنکور برو دنبال کار یه کار پیدا کن و مشغول کار تمام وقت شو. عصر که اومدی خونه و ۵ شنبه و جمعه ها درس بخون و سال بعد کنکور بده. پسرایی که کار بیرون میکنن درسشونم بهتره. این همه آدم‌صبح تا عصر میرن سر کار ، تو هم بیست سالته بچه که نیستی دیگه برو سر کار ببین چقد زندگیت عوض میشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آروم باش.بعد از کنکور برو دنبال کار یه کار پیدا کن و مشغول کار تمام وقت شو. عصر که اومدی خونه و ۵ شن ...

خب چیکار کنم هیچ مهارتی ندارم از بچگیم تا الان تنها کاری که کردم فقط درس خوندم همین

خب چیکار کنم هیچ مهارتی ندارم از بچگیم تا الان تنها کاری که کردم فقط درس خوندم همین

همه اولش تجربه ندارن ولی بالاخره از یه جا باید شروع کرد. نمیدونم به چی علاقه داری ، آگهی هارو ببین یا فروشندگی و شاگرد مغازه یا بری شاگردی برا کارای خدماتی ... از یه جا شروع کن اولش حقوقت کمتره ولی از هیچی بهتره و همون حقوق کمتر خیلی تاثیر مثبت روی زندگیت داره. بشین رو کاغذ بنویس چه کارایی علاقه داری . لیست شغل‌ها رو از اینترنت پیدا کن یا از چت جی پی تی بپرس. ببین به کدوم علاقه داری