2777
2789
عنوان

اگ چیزی راجب انگل میدونی بیا

152 بازدید | 22 پست

بعضی وقتا بیشتر شبها همش فک میکنم یچیزی تو مقعدمه انگار تکون میخوره شوهرم میگ خیالاتی میشی من کامل حسش میکنم میگم نکنه انگل باید برم دکتر ازمایش مدفوع بدم یا خون؟ خیلی بهداشت رعایت میکنیم و گوشت اصلا لب نمیزنم

خدایا شکرت که پسرمو سالم گذاشتی بغلم بعد از ۲سال ناباروری خدا هدیه قشنگشو گذاشت تو دلم و سالم گذاشت تو بغلم😍🙏خدایا شکرت بخاطر سلامتی همسرم و پسرم😘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انگل توی مدفوعت دیده میشه

نه هیچی

خدایا شکرت که پسرمو سالم گذاشتی بغلم بعد از ۲سال ناباروری خدا هدیه قشنگشو گذاشت تو دلم و سالم گذاشت تو بغلم😍🙏خدایا شکرت بخاطر سلامتی همسرم و پسرم😘
اگر خارش مقعدی دارید به پزشک مراجعه کنید.

ندارم اصلا

قرض مبندووزال بگیر بخورد سه روز یه هفته بعد سه روز بخور خوب میشی 

دوستای قشنگم این کاربریم رو برای همیشه میبندم امیدوارم روزهای شادی پیش روتون باشه پر از خنده و موفقیت و شادی 😍 هرمشکلی داشتید اول با توکل به خدا دوم با تلاش و سوم با دعا حلش کنید 💚