2777
2789
عنوان

اگ چیزی راجب انگل میدونی بیا

| مشاهده متن کامل بحث + 152 بازدید | 22 پست

من با طب سنتی درمان کردم

خانم هایی که میخوان سقط عمدی کنن، از من که خواهر کوچک شمام این حرفو بشنوید، نمیخوام اصلا اذیتتون کنم، خدا شرایطتونو بهتر میدونه، ولی قبل از سقط تو گوگل اینو سرچ کنید (سقط حنین تجربه گر خارجی) و ویدیو هارو ببینید، بعد تصمیم بگیرید. 
انگل توی مدفوعت دیده میشه

عزیزم توی مدفوعم کرماب سفید دیدم الان

خدایا شکرت که پسرمو سالم گذاشتی بغلم بعد از ۲سال ناباروری خدا هدیه قشنگشو گذاشت تو دلم و سالم گذاشت تو بغلم😍🙏خدایا شکرت بخاطر سلامتی همسرم و پسرم😘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم توی مدفوعم کرماب سفید دیدم الان

حتما دکتر برو

چیز نگران کننده ای نیست

سیاه دانه روزی۲۱ تا بخور

همراه دارویی که دکتر میده بهت

من باید خوب میشدم،روانشناس روانی شد🖤
حتما دکتر بروچیز نگران کننده ای نیستسیاه دانه روزی۲۱ تا بخورهمراه دارویی که دکتر میده بهت

دکتر زنان برم؟

خدایا شکرت که پسرمو سالم گذاشتی بغلم بعد از ۲سال ناباروری خدا هدیه قشنگشو گذاشت تو دلم و سالم گذاشت تو بغلم😍🙏خدایا شکرت بخاطر سلامتی همسرم و پسرم😘
حتما دکتر بروچیز نگران کننده ای نیستسیاه دانه روزی۲۱ تا بخورهمراه دارویی که دکتر میده بهت

سیاه دونه دارم چه موقع ها بخورم بجومش؟

سیاه دونه دارم چه موقع ها بخورم بجومش؟

اره با دندونای جلوییت بجو..

موقعش مهم نیس.مداوم بخور 

انگل معده و روده رو از بین میبره

همین الان پاشو بخور

من باید خوب میشدم،روانشناس روانی شد🖤
اره با دندونای جلوییت بجو..موقعش مهم نیس.مداوم بخور انگل معده و روده رو از بین میبرههمین الان پاشو ب ...

ممنون