2777
2789

اینکه بری با یکی ارایشگاه وقت بگیری طرف بگ خوشگل هستین خوشگل میشین بعد بگی نظر لطفتونه خیلی مسخرس؟؟ 😂 

من خیلی بد ذهنم مشغول میش خواهشا شوخی نکنین😂نظر واقعی تونو بگین

لایک نکن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه بگی کجاش مسخرس دقیقا؟خودمم همیشه اینو‌ میگم چی باید بگیم دیگه؟ بگیم اره درست میگی؟

با اینکه تند حرف زدی ولی خداروشکر ک نبود

امیدوارم حالمو تجربه نکنین ک بعضی روزا با هزیون گفتن از خواب بیدار میشم 

لایک نکن

با اینکه تند حرف زدی ولی خداروشکر ک نبودامیدوارم حالمو تجربه نکنین ک بعضی روزا با هزیون گفتن از خواب ...

نه اتفاقا تند نگفتم خواستم خیالتو راحت کنم😂

ببخشید اگه ناراحتت کردم

خودمم یه اورتینکر ماهرم ولی تو یه سبک دیگه...واقعا مغز ادم درد میگیره بعضی وقتا

نظرمو مینویسم و میرم.معمولا ریپلای نمیخونم.

نه اتفاقا تند نگفتم خواستم خیالتو راحت کنم😂ببخشید اگه ناراحتت کردمخودمم یه اورتینکر ماهرم ولی تو یه ...

خیلی ممنون اروم شدم جدی ک گفتین چرا درگیرم

نه گلم

خدا به دادمون برسه 🫠😁

لایک نکن

میفهمم چی میگی ولی باور کن اورتینک کردن بدتر اختلالیه ک یکی میتونه داشته باشه

بی خیال تر باش زود می میری اینجوری

خدایا در آرزوی آنچه برایم مقدر نکرده ای خسته ام نکن
خیلی ممنون اروم شدم جدی ک گفتین چرا درگیرمنه گلمخدا به دادمون برسه 🫠😁

اره واقعا

من مواقعی که خیلی شدید میشه میشینم فیلم میبینم مخصوصا اگه طنز یا عاشقانه باشه...حالم بهتر میشه از افکارم یکم فاصله میگیرم کلا حواسم پرت میشه

تاپیک اخرم درمورد معرفی همین فیلماست اگه خواستی بخون

بی خیال تر باش زود می میری اینجوری

واقعا بعضی اوقات تو خودم میمونم چرا اینجوریم 

یه مرضیه دیگ

دعا کن من بیخیال باشم🫠

حالا اگ ببینیم فک میکنی بیخیال عالمم از درونم خبر ندارن ک

لایک نکن

اره واقعامن مواقعی که خیلی شدید میشه میشینم فیلم میبینم مخصوصا اگه طنز یا عاشقانه باشه...حالم بهتر م ...

چه عالی حتما سر میزنم

بعضی اوقات میگم اگ یکی کنارم بخوابه فک میکنه دیوونم چون چند ماهه به طرز عجیبی بیدار میشم یهو شروع میکنم به فحش دادن به مغزم ک خفه شوو🚶

لایک نکن

چه عالی حتما سر میزنمبعضی اوقات میگم اگ یکی کنارم بخوابه فک میکنه دیوونم چون چند ماهه به طرز عجیبی ب ...

منم همینم

یه کارای عجیب غریبی میکنم‌ خودم برگام میریزه😂

مورد داشتیم داشتم تصور میکردم دارم مغزمو کتک میزنم چاقو میزنم لگدمال میکنم تازه با مشت هم تو هوا میزدم بیشتر تاثیرگذار باشه😂از دست رفتیم خواهر

منم همینمیه کارای عجیب غریبی میکنم‌ خودم برگام میریزه😂مورد داشتیم داشتم تصور میکردم دارم مغزمو کتک ...

وای دیوانه شدیم که😂😂

یه تاپیکم فک کنم هست نوشتم دلم لک زده برا دعوا اونو ببین ک بفهمی دیگ از دست رفتم

لایک نکن