الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
حسابداری بستگی داره ب شهرتون ک اشباع نشده باشه ولی اکثرا ک دنبال کار بگردی میگن مدرک حسابداری دارید؟ ...
عزیزم جدا از اینا حالا اگه بانک هم نرم بنظرت کدوم بهتره؟ حسابداری ؟ آره درسم خوبه دارم بدترین حالت ها رو هم در نظر میگیرم اگه علاقه مو تو پیراپزشکی کدومو برم روانشناسی یا حسابداری
عزیزم جدا از اینا حالا اگه بانک هم نرم بنظرت کدوم بهتره؟ حسابداری ؟ آره درسم خوبه دارم بدترین حالت ه ...
حسابداری اگه واقعا میخوای یاد بگیری اصلا به دانشگاه اتکا نکن ببین دانشگاه همه چی یاد میده جز حسابداری من خودم رشتم مدیریت بود دوستامم که حسابدارین درساشون با ما ۹۰ درصد یکیه هیچ چیزی که سر کار به دردت بخوره یادت نمیدن اگه دوس داری مدرک دانشگاهی بگیری یه رشته ای رو که دوس داری خودت بخون ولی اگه حسابداری رو به امید اینکه شغلتو تضمین کنه میخونی بی فایدست چون واقعا چیزایی که بکار ادم بیاد رو فقط اموزشگاه ها بیرون یاد میدن میتونی بخونی و درکنارش کلاس حسابداری داخل اموزشگاهم هم بری که هم مدرک بگیری از دانشگاه و هم کامل کارو یاد بگیری