2777
2789

رفتم رنگ اشتباهی گرفتم

الان شده ماهاگونی(اگه نمیدونبن سرچ کنین لطفا)

بابام هی تیکه میندازه

نمیدونم نرماله یا نه

همینطوریش خوشم نمیاد از این رنگه،ولی نمیتونمم رنگ یا ریموو کنم چون موهام اسیب دیده

اینطوریم میگه بیشتر میره رو نورم رنگه

✌💪کد ملیتو حفظ باش.سر زده جایی نرو.قبل از عمل بینی حتما شیو کن.ادما همیشه تغییر میکنن.هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست.بعضی وقتا به ادما فرصت دوباره بده✨رفتی ارایشگاه اول کف قیمتو بپرس برای هر کاری،بعد بگو من بیشتر از اون مبلغو نمیدم.در همون حد کار کن برام،از من میشنوی دست تو زیبایی طبیعی صورتت نبر🦢افغانی جماعت ریپلای نزنه

نه

خانم مشاور😍خودتو زندگی کن🎀 کرم کتاب ترین دختری که مییشناسم خودمم😌 نگفته‌ها رو میشه گفت. ولی گفته‌ها رو نمیشه پس گرفت. مراقب حرفامون به آدما باشیم. خدایا شکرت برای بودنت:)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام صدتا حمد نذر ام البنین کردی 

حاجت گرفتی؟ ازدواج کردی ؟

عزیزم من گره افتاده ب زندگیم با بچه تو شکمم قهرم خونه پدرمم کارم ب دادگاه و پاسگاه کشیده برات دعا میکنم حاجت روا شم 

توم منو دعا کن حالم خیلی بده

اللهم صل علی فاطمه و ابیها و بعلها و بنیها و سر المستودع فیها به عدد ما احاطه بهی علمک

سلام صدتا حمد نذر ام البنین کردی حاجت گرفتی؟ ازدواج کردی ؟عزیزم من گره افتاده ب زندگیم با بچه تو شکم ...

سلام عزیزکم

زمان حاجت روایی من اون موقع نبود گیان

ممنونم جان دل امیدوارم زود مشکلت حل شه برات دعا میکنم عسلم

✌💪کد ملیتو حفظ باش.سر زده جایی نرو.قبل از عمل بینی حتما شیو کن.ادما همیشه تغییر میکنن.هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست.بعضی وقتا به ادما فرصت دوباره بده✨رفتی ارایشگاه اول کف قیمتو بپرس برای هر کاری،بعد بگو من بیشتر از اون مبلغو نمیدم.در همون حد کار کن برام،از من میشنوی دست تو زیبایی طبیعی صورتت نبر🦢افغانی جماعت ریپلای نزنه
سلام عزیزکمزمان حاجت روایی من اون موقع نبود گیانممنونم جان دل امیدوارم زود مشکلت حل شه برات دعا میکن ...

ممنونم ازت 

اللهم صل علی فاطمه و ابیها و بعلها و بنیها و سر المستودع فیها به عدد ما احاطه بهی علمک

چه رنگ خوشگلی رنگ کردی

نه والا کاری نداره تازه میگه چرا مثل بقیه دختر ها به خودت نمیرسی چرا دختر نیستی🫥

《این بار از خیابان گذشتم اما دستی نبود که دست‌هایم را بگیرد(هردو در نهایت میمیرند)》۲ سال خوانده خاموش بودم 🥲😂🌸بالاخره عضو شدم 🎀 میگن که شبیه دختر پروفایلمم

سلام عزیزم 

من می‌خوام برم دانشگاه ولی توی انتخاب رشته شک دارم ..

یکی از رشته‌های مد نظرم روانشناسیه ..

یکی از تاپیک های گذشته شما اومد سر راهم که دیدم رشته شما هم همینه ..

لطف کنید درخواست دوستی منو قبول کنید یکم راهنماییم کنید ؟ 

ممنونم ازتون