2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زایمان‌کردی میگن وایسا تا سوم اما وانستا

همون سریع بده چک کنن اگر تا ۱۹ بود بخوابون زیر نور 

دسگاشو کرایه میدن

ولی اگر از ۱۹ اینا بالا شد بایدددد ببری بخوابونی بیمارستان چهار پنج روز نحایت میشه

صب به صبم میبرن خونشونو میکشن و ترخیص میکنن اما بعضیا باز زرد میشن برمیگردونن

سخته خدایی مخصوصا ادم شکمش بخیه داره و اونجا شلوغ و همه جور ادم هس و بچه تو اون دسگاه نمیره هی گریه میکنه یه چشم بندم میزنن چشش کلی چاره چیه ما همه کشیدیم...

اگر گریه کرد بدان شیرات سنگینه قطره بده اسمش یادمکنیس من از داروخانه گرفتم کولیک از بود شاید 

بعدم هی مابینا شیر خشک اپتا میل بده 

با قطره چکون یا سرنگ بده با شیشه بدی باد میگیره

بعضیارم خونشونو عوض میکنن

بچه وقتی نفس میکشه بیلروبین خونش تو هوا اینجوری زرد میشع و شانسیه بشه یا نشه 

ایشالله که نشه

شربت بیلی ناستر بخر از بدو تولد بهش بده ، روز سوم هم ببر آزمایش بده ببین زردیش چنده

تجویز دارو اونم برای نوزاد اشتباهه

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

بچه به دنیا بیاد دور از جونش ممکنه کمی زردی داشته باشه . عرق شاهتره و بیدمشک بخور .تند تند بهش شیر بده . هرچی ادرارش بیشتر باشه تندتر دفع می‌کنه زردی را. بعضی ها شیر خشک میدن به بچه که سریع زردی بره. بعضی ها هم گیاه حرفه را خشک میکنن و خوب پودر میکنن بچه را توش میخوابونن. یا شیر گاو را به دمای محیط می‌رسونن و تو حموم به بدن بچه میزنن.مثلا شیر را تو سینی قرار میدن بچه را میخوابونن تو سینی کمی . 

کمی  با پنبه به دست و پای بچه عرق شاهتره میزنن

برای زردی خود متخصص اطفال اینو تجویز میکنه

متخصص اطفال با توجه به شرایط نوزاد نه اینکه ایشون بدن سرخود

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️