2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه 

ولی من یبار اینکارو کردم

پسر خیلی از خود راضی بود دیدم غرورم داره جریحه دار میشه منم مجبور شدم عیباشو به روش بیارم

اولین کاری که کرد اینبود رفت ماشینشو عوض کرد هربارم از یه زاویه عکس میذاشت

به من گفت ماشین نداری منم گفتم فکر میکنی این لکنته تو ماشینه 

حالا من دانشجو و مامانم با ماشین خودش همه جا میبرد میورد

خیلی از خودراضی بود خیلی حرفابهش گفتم

بعدا عذاب وجدان شدید گرفتم عذرخواهی کردم

دیدم دوباره باد کرد غرور برش داشت

اینبار عیبای فامیلاشم به روش اوردم

عکسای دخترای فامیلشونو برداشتم دونه دونه دورشون خط کشیدم عیباشو نوشتم فرستادم براش

انقدر عصبانی شده بود همونجا دیلیت اکانت زد😂🤣

آخ دلوم خنک شد

نه ولی من یبار اینکارو کردمپسر خیلی از خود راضی بود دیدم غرورم داره جریحه دار میشه منم مجبور شدم عیب ...

پسر مغرور و از خودراضی خیلی نچسبه

ولی عیب کسی رو ب روی کسی آوردن و دل کسی رو شکستن خیلی نامردیه  مگه اینکه اونم عیب تورو ب روت بیاره .....

دختر خاله من جز احترام چیزی ندید از من و خانواده ام چیزایی ب روم آورد دشمن خونی ام اینا رو ب روی آدم نمیاره هعی بیشعوری شاخ و دم نداره 

پسر مغرور و از خودراضی خیلی نچسبه ولی عیب کسی رو ب روی کسی آوردن و دل کسی رو شکستن خیلی نامردیه مگه ...

🥲

این آقا دوستم بود و غریبه

فامیل یا دوست نزدیک و دختر حق چنین کاری و نداره

خدا به دلت آرامش بده