مجردم پریودم چند روزه عقب افتاده دلم شور افتاد یهو که نکنه حامله شده باشم
خخخخ🤣😂
🍃تو این دنیا هیچ ثروتی بالاتر از آرامشنیست🍃هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا
چرا ما دختر های مجرد با اینکه هیچ کاری نکردیم معتقدیم با گرد افشانی میشه حامله شد ؟ و توهم حاملی میز ...
گ
^===خوشبختی چون سرابی دور دست ..و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست که هرگز به پایان نمیرسد ===^
چرا ما دختر های مجرد با اینکه هیچ کاری نکردیم معتقدیم با گرد افشانی میشه حامله شد ؟ و توهم حاملی میز ...
من این ماه پنج روز پریودم عقب افتاد دیگه تو ذهنم صد درصد حامله بودم حتی از جلو سیسمونی فروشی رد شدم وایسادم انتخاب کردم چی بخرم چی نه حالا مجردما 😂😂😂😂😂
من این ماه پنج روز پریودم عقب افتاد دیگه تو ذهنم صد درصد حامله بودم حتی از جلو سیسمونی فروشی رد شدم ...
من اسمم انتخاب میکنم 😂
^===خوشبختی چون سرابی دور دست ..و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست که هرگز به پایان نمیرسد ===^
من جنسیت حدس میزنم😂😂دیگه تا میام وابسته شم پریود میشم😂😂
لعنت بهت تو خود منی 😂😂😌