2777
2789
عنوان

تجربی با انسانی

| مشاهده متن کامل بحث + 429 بازدید | 81 پست
من خواهرم انسانیه متوسط درس میخونه یازدهمهیعنی روزانه۳ تا۴ ساعت شایدم کمتر میگه که چرا میگفتن انسانی ...

اصلا همه چیز سخت شده

از پیله بیرون آمدن گاهی رهایی نیست   درباغ هم پروانه غمگین گرفتار است.     این کشور آن كشور ندارد حس دلتنگی.    دیوار با هر طرح و نقشی باز دیوار است

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره دیگه ولی خب تلاش زیاد و رسیدن به هدفت همه این سختیارو میشوره میبرهامیدوارم شما هم بهترین تصمیم ر ...

زنده باشید 

ممنونم به خاطر راهنماییتون

از پیله بیرون آمدن گاهی رهایی نیست   درباغ هم پروانه غمگین گرفتار است.     این کشور آن كشور ندارد حس دلتنگی.    دیوار با هر طرح و نقشی باز دیوار است

خب اگه معلمی ریاضی یا علوم دوست داری باید رشته تجربی یا ریاضی بخونی

ریاضی میگن کلاساشون خالیه

من ریاضی دوازدهم انسانی رو از دوستم گرفتم اونو تونستم حل کنم الان یه جورایی دوست دارم برم انسانی

ریاضی انسانی نسبت به ریاضی رشته تجربی و ریاضی خیییلی سبک تره و خب طبیعتا اسون تر،باید دروس دیگه رو بررسی کنی مثلا تاریخ انسانی رو با زیست تجربی،شیمی رو مثلا با جامعه یا جغرافی انسانی و بعد ببینی دروس کدوم رشته بیشتر ترغیبت میکنه

الهے برقصاند خدا به ساز تو؛ جهانت را ...♥️🕊
من خودم انسانیم هدفمم فرهنگیانه،از رشتم راضیم با علایق و سلایقم جوره

خداروشکر انشالله موفق باشی

من الان منتظرم وقتش تمدید بشه تغییر رشته بدم بزنم انسانی

اره بچه های ریاضی خیلی کمن ما تو مدرسمون کلاس ریاضیامون کلا ۱۵ نفرن

شما چه رشته ای هستید؟

هرچی میری برو تجربی نرو

چرا؟

خداروشکر انشالله موفق باشیمن الان منتظرم وقتش تمدید بشه تغییر رشته بدم بزنم انسانی

امیدوارم توی هر مسیری که قرار گرفتی موفق باشی🤍🌱

الهے برقصاند خدا به ساز تو؛ جهانت را ...♥️🕊