2777
2789
عنوان

تجربی با انسانی

413 بازدید | 81 پست

سلام دوستان 

من امسال انتخاب رشته دارم و بین رشته انسانی با تجربی موندم

از پیله بیرون آمدن گاهی رهایی نیست   درباغ هم پروانه غمگین گرفتار است.     این کشور آن كشور ندارد حس دلتنگی.    دیوار با هر طرح و نقشی باز دیوار است

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تجربی قطعا اگر درس خونی

والا هم ریاضیم بیسته هم علومم

از پیله بیرون آمدن گاهی رهایی نیست   درباغ هم پروانه غمگین گرفتار است.     این کشور آن كشور ندارد حس دلتنگی.    دیوار با هر طرح و نقشی باز دیوار است

هر کدوم بیشتر دوست داری خب

آخه توی درسای هر دو خوبم

آخه توی درسای هر دو خوبم

ولی میترسم اشتباه انتخاب کنم

اگه آدم درس خونی هستی و از حفظیات خیلی سنگین با کلمات قلمبه سلمبه بدت میاد بیا تجربی 

من خودم تجربی خوندم و دوست داشتم البته به شرطی که خودتم علاقه داشته باشی چون بلاخره تو هر رشته ای یکی دوتا درس سخت هست ولی با خوندن درست میشه 

برای انسانی اینجوریه که درساشون تعدادش بیشتره ولی خب سبک تره یعنی با خوندن و توضیح معلم متوجه میشی ولی تجربی باید نکته زیاد یاد بگیری و زیاد تمرین کنی 

حالا بستگی به علاقه خودت داره 

و اینکه رقابت توی تجربی خیلی بالاست اگه میخوای موفق بشی باید از همین اول دبیرستان خوب بخونی

نه منظورم این نیست که فقط بشینی نمره هاتو تو درسای مختلف نگاه کنی در آینده دوست داری چیکاره بشی ؟ حس ...

پزشکی دوست دارم 

ولی از خون میترسم😬

اگه آدم درس خونی هستی و از حفظیات خیلی سنگین با کلمات قلمبه سلمبه بدت میاد بیا تجربی من خودم تجربی خ ...

درس خون که خیلی 

ولی تا جایی که خودم میدونم از پس هر دو میتونم بر بیام 

ولی برم تجربی مثلا بخوام پزشک بشم 

از خون میترسم

[QUOTE=379611653]اوه پس کلا بیخیالش شو همش خونه [QUOTE

وحشتاک میترسم

هیچ وقت نفهمیدم یه عده چرا مثلا تجربی رو با کلاس تر از انسانی دونستن انسانی هیچی کم نداره وکیل ها قاضی ها اقتصاد دان ها و ... باید از انسانی برن جلو هر شغلی که در آینده علاقه داری از همون روش برو جلو به هوای پزشکی خودتو بدبخت نکن اگه توانایی یا علاقه نداری 

کاش همه ی انسان ها به آرزو هاشون برسن 

اگه آدم درس خونی هستی و از حفظیات خیلی سنگین با کلمات قلمبه سلمبه بدت میاد بیا تجربی من خودم تجربی خ ...

ولی معلمی هم علاقه دارم

اینجا نمیتونی به نتیجه درست برسی چون هرکس با توجه به تجربیات خودش راهنماییت میکنه و تجربیات هر فرد هم فقط برای خود اون فرد معتبره نه برا همه،

بهتره با یه مشاور تحصیلی صحبت کنی،مشاور تحصیلی مدرسه یا انلاین

الهے برقصاند خدا به ساز تو؛ جهانت را ...♥️🕊