2777
2789
عنوان

کنکوری نظام قدیم تجربی سوال دارم

35 بازدید | 7 پست

سلام

من سال ۹۷ فارغ اتحصیل شدم ک دیپلم گرفتم

تو رشته تجربی

الان میخوام ۱۲ ترمیم شرکت کنم برا کنکور

باید مجددا دیپلم تجربی بگیرم ،اره؟

چجوری باید اقدام کنم

کسی میدونه؟

که خدا در جواب صبر هايت، درهايي را برايت مي گشايد كه هيچكس قادر به بستنش نيست. معجزات وقتي اتفاق مي افتد كه تو براي آرزوهايت بيشتر از ترس هايت انرژي بفرستي 

فکر میکردم میشه از طریق سایت 

ولی الان دیدم برای ترمیم سوم دبیرستان و پیش دانشگاهیی رو میاره

چیکار کنممم

استرس دارممم

که خدا در جواب صبر هايت، درهايي را برايت مي گشايد كه هيچكس قادر به بستنش نيست. معجزات وقتي اتفاق مي افتد كه تو براي آرزوهايت بيشتر از ترس هايت انرژي بفرستي 

فکر میکنم میرید سایت اموزش پرورش از اونجا ترمیم میزنیذ بله باید سابقه تحصیلی ایجاد کنید دوباره از اول همه رو امتحان بدین

فارسی حرف بزنیم😊       نه به کودک همسری    یک شخص معترض به قوانین سایت اقایون درخواست ندن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وارد سایت شدم همینو گفت

باید برم اموزش پرورش منطقه؟

کسی اینجا این مدلی دیپلم مجدد نگرفته ینی ؟🥲

فکر میکنم میرید سایت اموزش پرورش از اونجا ترمیم میزنیذ بله باید سابقه تحصیلی ایجاد کنید دوباره از او ...

نمیاره از سایت🥲