2777
2789

بعد نه ماه بارداری با هزار ذوق و شوق نوزادمو گذاشتن بغلم اکتیوز داره از ترس دارم میمیرم از غصه دارم دق میکنم 

هیشکی هیچ اطلاعاتی نداره میزنم نت انقدر عکسای وحشتناک‌میاد دلم میخاد نفس نکشم قلبم دیگه نتپه .از وقتی زایمان کردم فهمیدم چقدر زندگی گذشتمو دوس داشتم چقدر همه چی خوب بود الان دلم برا بچه بغلم‌کباب میشه دوس دارم اگه قراره زجر بکشه خدا راحتش کنه چقدررررر چهرش معصوم و نازه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم یه دستگاه بخور بگیر یام رو اجاق یه کتری بزار بجوشه که هوای خونه مرطوب باشه فقط کتری خطرناکه مراقب باش بزار سمتی که بچه دستش نرسه ، دکترا چی میگن درمان داره ؟کوچولوت دختره یا پسره 

خدا ب بچه ات نظر کنه

شفا فقط امین لازم داره از سمت خدا

خدایا طفل معثومش پاک پاکه خودت مراقبش باش

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد