2777
2789

اینا دستشون میرسید هزار نفرم ا،عدام میکردن 

مشکل از خودمونه 

هرچیم سرمون میاد حقمونه ..

(((( کاربری دست دو نفره ))))

داستان چیه؟

خمر دنیا با خمار و گل به خار آمیختست ... نوش می‌خواهی هلا! گر پای داری نیش را                                                                                        ** اگر جواب ندادم، ببخشید؛ احتمالا چون حرف‌ها اون‌قدر نامربوط یا خارج از چهارچوب من بوده که حوصله‌ی جواب دادن نداشتم.**

اره خلاصه

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان میترکی خودتم 

این فرهنگ درست شدنی نیست 

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
عب نداره بهتر ک دیگ نیام همچین جایی

کاش منم بترکم دیگه نیام بیا باهم از کم و کاستی های فرهنگ مملکتمون بگیم البته اگه پارمون نکنن به عده بی فرهنگ و سگ هار

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

ی خانومی هس اسمش نمیدونم مادرسه پسره چیه

هفته پیش نظرشون برخلاف من بود نی نی یار تگ کردن

1هفته تعلیق شدم امروز صب دراومدم

درحالی که خودش تاپیک زده بود نی نی یار چرا 10 صفحه از تاپیکام و پاک کردین چون حق گفتم؟

فک کنین چقدربد فرهنگ اخه

من دلم رف واسه اون دلی که عاشق نبود...!

وقتی برای یک اختلاف نظر و عقیده میخواستن من رو از هستی ساقط کنن کاربرهای اینجا متوجه شدم اینجا خیلی دل سیاهن یک سری ها ...

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

ادم های مزخرفی هستیم خدایی

این که ۱۰۰ نوع نظر داریم و یکی فکر میکنه شاه خوب بود یکی میگه امریکا شاهو برد یکی میگه انقلاب خوب بود بعدش بد شد یکی میگه نمیدونم فلان یعنی اکثریت بی سواد هستن و عقل و منطقشون دست منابع کم و مزخرفیه 

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

کاش منم بترکم دیگه نیام بیا باهم از کم و کاستی های فرهنگ مملکتمون بگیم البته اگه پارمون نکنن به عده ...

نمیدونم واقعا اینا ک میترکونن کیان 

(((( کاربری دست دو نفره ))))