2777
2789
عنوان

لباس پوشاندن تن حیوونای خونگی

61 بازدید | 5 پست

اینم نوعی حیوان آزاریه

این بی احترامی به ماهیت حیووناس

غرایز پدرومادری خودتون رو با آزار حیوونای خونگی ارضا نکنین

حیوون باید اطرافش و بدن خودش رو لمس کنه ،با پوشوندن لباس مانعش میشین

این محبت و دوست داشتن نیس این آزاره

حیوونارو به خاطر ماهیت اصلی خودشون دوست داشته باشین

تو بعضی کلیپا که میمونه یا جوجه ها نشستن دارن فیلم داخل گوشی نگاه میکنن یا گوشی بازی میکنن؛این فیلما ظاهرا طنزه ولی حقیقتا  تلخه ؛ به این فکر نکردین اشعه و امواج و نور گوشی برای مغز حیوون و حتی انسان بده و باعث کاهش طول عمرش میشه؟

هرچه سریعتر تلف شدنشون رو دوس دارین؟

حتی اینترنت گوشی یا مودم هم براشون بده 

نباید حتی در زمان خوابشون اینترنت روشن باشه

حتی تا ساعت ۱۰.۱۱ شب بیدار نگهشون میدارین و چراغ روشن میذارین

این باعث کمبود خواب و بعد کاهش عمرشون میشه

حق

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

درست میفرمایید

بچه بودم دلم دوچرخه می خواست، دعا می کردم که خدایا به من دوچرخه بده؛ بعد متوجه شدم خدا اینطوری کار نمی کنه... یه دوچرخه دزدیدم و گفتم: خدایا منو ببخش!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من یک کشور خیلی سرد زندگی می کنم. زمستون ها خیلی سرد میشه و موقع پیاده روی،  به سگ های کوچک کم مو یک نوع جلیقه مخصوص می پوشونند که در برابر سرما حفظشون می کنه. اسب ها را هم یک حالت پتو مانند گرم میندازند روی کمرشون. 

ولی اگه لباس برای تزیین باشه، واقعا حیوان ازاری محسوب میشه. 

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
من یک کشور خیلی سرد زندگی می کنم. زمستون ها خیلی سرد میشه و موقع پیاده روی، به سگ های کوچک کم مو یک ...

بله

میخوان بگن حیوونه رو مثل بچه خودمون دوست داریم

ولی همونطور که گفتم این یه مکانیزم دفاعی اشتباهه

این روش دوست داشتن نیس

این خلاعه بی احترامیه انکاره

بلهمیخوان بگن حیوونه رو مثل بچه خودمون دوست داریمولی همونطور که گفتم این یه مکانیزم دفاعی اشتباههاین ...

بله، کار خیلی اشتباهیه.‌

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم