بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من يه بار به اين كار در منزلايي كه ميگن بسته بنديه و اينا پول بيمه وسايل رو ميخواستن پول واريز كردم بعدا كلاه برداري بود هنوزم نفرينشون ميكنم ميگم نميدونيد من تو چه شرايطي اون پول رو ريختم تو خونه بچه مريض دارم نميتونم برم سر كار خدا كارماش رو سرشون بياره
اگه کار آنلاین میتونین انجام بدین در زمینه طب سنتی و زبانشناسی و درمانگری بهم تو خصوصی پیام بده
مشاوره در زمینه بیماریها و مشکلات سلامتی ،از طریق زبانشناسی اصلاح مزاج و پاکسازی بدن برای زبانشناسی tak_1664 تلگرام پیام بدین تا شرایط ارسال عکس زبان براتون ارسال بشه
مشاوره در زمینه بیماریها و مشکلات سلامتی ،از طریق زبانشناسی اصلاح مزاج و پاکسازی بدن برای زبانشناسی tak_1664 تلگرام پیام بدین تا شرایط ارسال عکس زبان براتون ارسال بشه
آموزشش یعنی به صورت لایو داخل روبیکا برگزار نمیشه؟پس شما کجا آموزشش رو دیدین عزیزم
نه آموزشها آنلاین و تو گوگل میت هستش