دیشب پسرم موهای پسر عموشو کشید که البته حق هم داشت.بخدا خیلی اروم کشید من خودم دیدم.یک ثانیه هم نشد.جاریم انقدر داد زد سر پسرم و تو جمع ضایش کرد.پسرم خیلی شیطونه ولی دیشب انقدر خجالت کشید که تا وقتی خابید فقط نشسته بود و چیزی نمیگفت.2 سالشم هست.منم نمیدونم چرا لال شدم.ولی اومدم خونه انقدر گریه کردم و نفرینش کردم.حتما خدا جوابشو میده
عزیزم بچه ها هیچ تقصیری ندارن و هر کاری میکنن از سر بچگیه .ولی خانواده ها موظفن مراقب بچه باشن . شما ک میدونی بچه ت شیطونه .باید تو مهمونیا بیشتر حواست باشه . ب قطعا هیچکس دوس نداره بچش اسیب ببینه . ولی با اینحال جاریتم حق نداشت ب این شدت با بچه ی دو ساله بد برخورد کنه
به دنیا نیامدهایم که چوب قضاوت به دست بگیریم و سر هر راه و بیراهی مردم را قضاوت کنیم. ما مرکز دنیا نیستیم، حتی اگر این به نظرمان برسد. ما لبریز از اشتباهات و کمبودهایی هستیم که دیگران را به خاطرش تحقیر میکنیم..
پسر منم بچه خاهرشوهرمو بعصی وقتا هل میده یا میزنه.خاهرشوهرم پسرمو دعوا میکنه ولی بچه ی اون بزنه من هیچیییی نمیگم.چون خاهرشوهرم خیلی عفریته س.بعدشم میدونم پسرم از پس خودش برمیاد
حضرت زین العابدین ع فرمودند: فردای قیامت خداوند مقامی به عمویم ابالفضل عنایت کند همه شهدا حسرت ببرند ب مقام ابالفضل