2777
2789
عنوان

دیشب از ته دل نفرین کردم

1297 بازدید | 63 پست

دیشب پسرم موهای پسر عموشو کشید که البته حق هم داشت.بخدا خیلی اروم کشید من خودم دیدم.یک ثانیه هم نشد.جاریم انقدر داد زد سر پسرم و تو جمع ضایش کرد.پسرم خیلی شیطونه ولی دیشب انقدر خجالت کشید که تا وقتی خابید فقط نشسته بود و چیزی نمیگفت.2 سالشم هست.منم نمیدونم چرا لال شدم.ولی اومدم خونه انقدر گریه کردم و نفرینش کردم.حتما خدا جوابشو میده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقددددددد بده ک 

بزرگترها

خودشونو قاطیه بازی بچه ها کنن ...

نهایته نهایتش 

آدم با ادب و احترام و وقار 

دسته بچه ی خودشو بگیره و از محیط دورش کنه ....

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

چرا جوابشونو نمیدین بعد خودخوری میکنین .؟هی منو حرص میدین؟باید میگفتی حالا مگه چیشده سر بچه دوساله درسته دادزدن.؟حتما که نباید دعوا میکردی باهاش

کسی که میدونه اشتباه کردی وبازم ازت دفاع میکنه یا مادرته یا عاشقته

چرا بزرگترا خودشون رو درگیر دعوای بچه ها می کنن آخهههه

کردم از عقل سوالی که مگر ایمان چیست؟عقل برگوش دلم گفت که ایمان ادب است.آدمیزاد اگر بی ادب است آدم نیست فرق مابین بنی آدم و حیوان ادب است🙄🙄🙄😉
😐😐😐😐چرا حق داشت😑😑😑😑

پسرش همیشه پسر منو هل میده و گریش میندازه یا اسباب بازی هاشو میگیره یا خوراکی هاشو

ولی من همیشه با آرومی و مهربونی بهش میگم اما اون انگار وحشیه