2777
2789
عنوان

کیا رانندگی بلدن

180 بازدید | 38 پست

بچه ها چقدر طول کشید تا یاد بگیرید؟؟

اوایل چجپری بودید؟ خیلی از نظرم سخت و پیچیده میاد و خیلی استرس میگیرم و همه چی یادم میره

فعلا ۲جلسه رفتم

ب نظرتون میتونم یاد بگیرم؟

دخترِ قشنگ مامان👶بیصبرانه منتظرتم...💗👶             خدا جونم خودت بهم دادیش خودتم مراقبش باش دخترمو صحیح و سالم از تو میخوام👼🙏🤲

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

با تکرار و تمرین پشت سر هم زود یاد میگیری.

من یه سال توی عقد که هرشب میرفتیم بیرون با همسرم تمرین میکردم و بعد عروسی سریع گواهی نامه ام رو گرفتم.

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
اره دو جلسه عادیه اینطوری حس کنی

واقعا هول میشم

دخترِ قشنگ مامان👶بیصبرانه منتظرتم...💗👶             خدا جونم خودت بهم دادیش خودتم مراقبش باش دخترمو صحیح و سالم از تو میخوام👼🙏🤲
اگه علاقه ‌داشته باشی اره یاد میگیری

علاقه دارم خیلی دوس دارم یاد بگیرم

با تکرار و تمرین پشت سر هم زود یاد میگیری.من یه سال توی عقد که هرشب میرفتیم بیرون با همسرم تمرین میک ...

یچیزی بنظرت چیکار کنم  من رفتم گواهینامه بگیرم  پیش پزشکم رفتم فقط چشم معاینه کرد بعد امروز معلمی که کتابو میگف میگفت اگ تاتو یا چای خودزنی داشته باشین دیگه نمیتونین بگیرین  من روی دستم چنتا خط دارم مال دوران نوجونی اشتباهی کردم بنظرتون بازم نگاه میکنن یا همون دفعه اول که میفرستن پیش پزشکه؟؟؟توروخدا خیلی دلم شور میزنه 

حتما می‌تونی 

من جلسات اول حتی یادم می‌رفت اینه ها رو نگاه کنم کم کم ابعاد ماشین، اینه ها، دنده و... برام جا افتاد. غیر از آموزشگاه حتما تمرین داشته باش

در نبرد بین منطق و احساس ، احساساتم را کشتم و طرف منطقم ایستادم . از آن روز متهم به تحمل دردی عظیم در سمت چپ سینه ام هستم 
اوو‌هنوز‌ک‌زوده منم روزای اول فک میکردم اصلا یاد نمی‌گیرم ولی الان بلد شدم حداقل ی سال طول می‌کشه تا ...

منم دقیقا احساس میکنم یاد نمیگیرم

جدا یه سال؟؟؟

مربی میگفت یه ماه دیگه میرونی کامل امیدوارم کرده بود

با تکرار و تمرین پشت سر هم زود یاد میگیری.من یه سال توی عقد که هرشب میرفتیم بیرون با همسرم تمرین میک ...

ماشین خودمونو میترسم برونم فعلا فقط همون ماشین اموزشگاه

حتما می‌تونی من جلسات اول حتی یادم می‌رفت اینه ها رو نگاه کنم کم کم ابعاد ماشین، اینه ها، دنده و... ...

یچیزی بنظرت چیکار کنم  من رفتم گواهینامه بگیرم  پیش پزشکم رفتم فقط چشم معاینه کرد بعد امروز معلمی که کتابو میگف میگفت اگ تاتو یا چای خودزنی داشته باشین دیگه نمیتونین بگیرین  من روی دستم چنتا خط دارم مال دوران نوجونی اشتباهی کردم بنظرتون بازم نگاه میکنن یا همون دفعه اول که میفرستن پیش پزشکه؟؟؟توروخدا خیلی دلم شور میزنه 

یچیزی بنظرت چیکار کنم من رفتم گواهینامه بگیرم پیش پزشکم رفتم فقط چشم معاینه کرد بعد امروز معلمی که ...

عزیزم نمیدونم حقیقتا من ده سال پیش گرفتم تا جایی که یادم دکتر چشم و گوشم رو معاینه کرد.

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
حتما می‌تونی من جلسات اول حتی یادم می‌رفت اینه ها رو نگاه کنم کم کم ابعاد ماشین، اینه ها، دنده و... ...

من الان مربی گرفتم یادم میده گفتم یه ۱۰ جلسه برم یکم راه بیوفتم بعدش برم اموزشگاه

سری قبل برد منو داخل شهر خیلی استرس کشیدم🥲🤣