2777
2789
عنوان

رنگ کردن کابینت فلزی یا برچسب زدن، کسی تجربه داشته؟

| مشاهده متن کامل بحث + 23528 بازدید | 37 پست

من کابینتم ام دی اف بود اما از رنگش خسته شده بودم .برچسب زدم خیلی خوب شد

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونی از کجا خرید؟ کاغذ دیواری فروشی ها دارن به نظرت؟؟  

آره ماهم قبلا کابینت هامون رو برچسب زده بودیم خیلی بهتره،کاغذدیواری فروشی ها یا یه سری پلاستیک فروشی ها دارن

لطفا برای شادی روح پدر عزیزم صلواتی بفرستید. اللهم صل علی محمد وآل محمدوعجل فرجهم
جقدر هزینه شد؟  بعد نصبش سخته؟؟

عزیزم هزینش یادم نیس چون مامانم خرید ولی زیاد نمیشه به فروشنده بگید چنتا دره خودشون میدونن چقد بهتون بدن 

اصلا سخت نیس. مثل عکس برگردونه درارو جداکنید بچسبونید بهتره یکم دقت میخواد چروک نشه 

اکثر پلاسکو ها برچسب دارن  کاغذ دیواری فروشا ندیدم،  باشه هم گرون تر میدن.

مرسی عزیزم، آره تو پلاسکو یه مدل دیدم، گفتم شاید جنس خوب و بد داشته باشه، گفتم اول بپرسم، پس همون ها که پلاسکو داره میتونم بزنم

خدایا هزاران بار شکرت
اره من خودمم برا عید میزنم البته باردارم یذره سخته ولی می ارزه شاید کلا زیر۱۰۰بشه

اگه تمیز دربیاد خیلی خوبه، من پرسیدم میگن سطح کابینت رو باید یه کم خیس کرد، بعد برچسب رو زد و با یه وسیله مثل خط کش فلزی هوا رو خارج کرد

خدایا هزاران بار شکرت

من یه برچسب جنس خوب خریدم در حد کاغذ دیواری که گرفته بودم بود ضخامتش،  متری پنج تومن ولی قیمتای مختلف داره دیگه خودت حساب کن ببین چقد هزینه میبره

فقط روزی دوتا بزن که خسته نشی لوچ لوچی بزنی 

🤩