امروز تولد شهید ابراهیم هادی. به نیتشون نفری یصلوات بفرستیم انشالله که پیش خدا شفاعتمون رو کنه 🌹🌹🌹🌹🙏🙏🙏🙏
لطفا برای سلامتی بابام دعا کنید🙏. با سن بالاش دستفروشه و تو سرما گرما گوشه خیابون لیف و اسکاج میفروشه. خدایا خودت مراقبش باش🤲.. خدا همه باباهارو حفظ کنه و روح اونایی که آسمونی شدن شاد باشه🙏🌹اسکاج اگه خواستین ارسال میکنم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
لطفا برای سلامتی بابام دعا کنید🙏. با سن بالاش دستفروشه و تو سرما گرما گوشه خیابون لیف و اسکاج میفروشه. خدایا خودت مراقبش باش🤲.. خدا همه باباهارو حفظ کنه و روح اونایی که آسمونی شدن شاد باشه🙏🌹اسکاج اگه خواستین ارسال میکنم
تولدت مبارک عزیزم. انشالله که پسرت خوشبخت و عاقبت بخیر شه و خدا خودش هواشو داشته باشه
ممنونم بانوی مهربون واقعا التماس دعای زیاد دارم خواهشا قلبا برای سربراه شدن و عاقبت بخیریش دع ...
حتما عزیزم. بعد از نماز مغرب دو رکعت نماز به نیتش میخونم اکه خدا قبول کنه🤲
منم پسرم خیلی اذیت میکنه دائم پرخاشگری میکنه و بدجوری جواب منو باباش رو میده دلم خیلی از حرفاش میشکنه و گاهی گریه میکنم از دستش پسر من ۱۵ سالشه.توروخدا واسه سر به راه شدن پسر منم دعا کن
کم شنوا هستم و از سمعک استفاده می کنم .وقتی با کسی حرف میزنم طرف مقابل به جای اینکه به من نگاه کنه به گوشم نگاه میکنه و همین امر باعث شده دیگه نخوام با کسی ارتباط برقرار کنم.خواستم بگم لطفاً مراقب نگاه هایتان باشید.کم شنوایان و ناشنوایان خجالت میکشند.