2777
2789

تازه خونه عوض کردیم یه خونه قدیمیه سه طبقس 

ما طبقه دومش هستیم اساس هم چیدیم فرش پرده موکت 

ولی مثلا بیرون ۲۴ درجس گرمه داخل این خونه سرد سرد شاید ۵ درجه ۱۰ درجس خیلی سرد 

چرا اینطوریه؟ چه مشکلی داره خونهه که انقدر سرده؟ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

افتاب گیر نیست 

✌🏻 از هر آدمی به اندازه شعورش توقع داشته باشین ✋🏻🥲       حداقل اینطوری ،کمتر عذاب میکشین... چون ما به هررررکی پرو بال دادیم،پرواز کرد🕊️ از اون بالا رید💩 روی سرمون!!                          ❌اگه مخالف حرف منی🤔لازم نیست ،ریپلی کنی❌و نظرتو به من تحمیل کنی!! نظر من همینه ک برای اسی نوشتم..              نظر من برای تو نیست،به خودت نگیر   ✌🏻😏                                                                                                    ❌❤️میشه ازت خواهش کنم برام 🖤 1دونه یا هرچندتا دوست داری عزیزم 🖤برام  سوره کوثربخونی😢🌼🥰🖤 بِسْمِاللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم❤️إِنَّا أَعْطَیْنَاکَ الْکَوْثَرَ ﴿١❤️﴾ فَصَلِّ لِرَبِّکَ وَانْحَرْ ﴿❤️٢﴾ إِنَّ شَانِئَکَ هُوالأبْتَرُ ﴿❤️٣﴾                                            
دو طرف اتاقش پنجرس اخهمثلا توی بالکنش گرمه داخل فضای خونه سرده

بعضی خونه ها اینطورین زمستون افتاب میفته  از پنجره داخل خونه مثلا ظهر زمستون گرم میشه خونه

بر عکس همون خونه تابستون نور افتاب نمی افته وخنکه شاید اینطوریه خونتون

اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س)