2777
2789
عنوان

اهل دلاش بگن

146 بازدید | 24 پست

بهترین کتاب که میتونه شخصیتمو عوض کنه و احساس راحتی و شادی و بوجود بیاره کسی میشناسه

نَوایی نَوایی نوایییی!همه باوفایند تو گل بی وفایی...🍃☹💙🫂یه دختر که از بچگی تن به انتخابات اشتباه خانواده داده...🥲

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

راز دختران موفق

خانم مشاور😍خودتو زندگی کن🎀 کرم کتاب ترین دختری که مییشناسم خودمم😌 نگفته‌ها رو میشه گفت. ولی گفته‌ها رو نمیشه پس گرفت. مراقب حرفامون به آدما باشیم. خدایا شکرت برای بودنت:)

کتابِ تکه های کل منسجم

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

معجزه شکرگزاری راندا برن  یسری تمریناتم داره ک باید انجام بدی 

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

گاهی اوقات باید تصمیمایی بگیری که قلبتو آزار میده ولی باعث آرامش روحت میشه 💚

هیچ کتابیتو این دنیا یا ننه بابات میشم معلمت و راه درستو نشونت میدن یا سرنوشت یا پسرای اشغال ک میان ...

دقیقا از ننه بابا و از پسر خیانت کار مردم از فامیل ..از صمیمی ترین رفیقام ضربه خوردم ...زرنگ شدم خیلی خیلی راحت میتونم هفت خط باشم کسی نمیتونه فریبم بده ...ولی چندتا کتاب خوندم یع چند ماهیه انگار عذاب زندگیم کمتر شده ...خواستم ببینم کسی کتاب جدید میشناسه

نَوایی نَوایی نوایییی!همه باوفایند تو گل بی وفایی...🍃☹💙🫂یه دختر که از بچگی تن به انتخابات اشتباه خانواده داده...🥲

معجزه شکرگزاری راندا برن یسری تمریناتم داره ک باید انجام بدی

چشم اتفاقا قصدشو داشتم خیلی ممنونم ازت هم وطن

کتابِ تکه های کل منسجم

این کتابو زیاد تعریفشو شنیدم چشم مرسییی ازت

چشم اتفاقا قصدشو داشتم خیلی ممنونم ازت هم وطن

خواهش میکنم هم وطن 

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

گاهی اوقات باید تصمیمایی بگیری که قلبتو آزار میده ولی باعث آرامش روحت میشه 💚

کتاب صوتی هنر رندانه به چپ گرفتن

خیلی ممنون از راهنماییت ‌...حتما