2777
2789
عنوان

اهل دلاش بگن

| مشاهده متن کامل بحث + 146 بازدید | 24 پست
من کتاب کاریزما رو تعریفشو خیلی شنیدم خودمم دنبالشم

یکی از دوستام گرفته میگه خیلی خوبه

نَوایی نَوایی نوایییی!همه باوفایند تو گل بی وفایی...🍃☹💙🫂یه دختر که از بچگی تن به انتخابات اشتباه خانواده داده...🥲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کتاب صوتی شفای زندگی از گوگل♥️

چشم حتما مرسی ازت امیدوارم همینجور که بهم کمک کردی یجایی بهت کمک بشه🤩

نَوایی نَوایی نوایییی!همه باوفایند تو گل بی وفایی...🍃☹💙🫂یه دختر که از بچگی تن به انتخابات اشتباه خانواده داده...🥲

چشم ...یه توضیح مختصر ازش نداری

سبک زندگی زنان موفق رو میاد بررسی میکنه و یجورایی ازشون مصاحبه میگیره 

یاد میده چجوری خودتو اولویت بزاری و حسادتت کمرنگ شه

برای شروع کسب و کار مستقل هم خیلی تکنیک میگه 

خانم مشاور😍خودتو زندگی کن🎀 کرم کتاب ترین دختری که مییشناسم خودمم😌 نگفته‌ها رو میشه گفت. ولی گفته‌ها رو نمیشه پس گرفت. مراقب حرفامون به آدما باشیم. خدایا شکرت برای بودنت:)

سبک زندگی زنان موفق رو میاد بررسی میکنه و یجورایی ازشون مصاحبه میگیره یاد میده چجوری خودتو اولویت بز ...

خیلیم عالی چشم🫂💙

خیلیم عالی چشم🫂💙

😍❤️

خانم مشاور😍خودتو زندگی کن🎀 کرم کتاب ترین دختری که مییشناسم خودمم😌 نگفته‌ها رو میشه گفت. ولی گفته‌ها رو نمیشه پس گرفت. مراقب حرفامون به آدما باشیم. خدایا شکرت برای بودنت:)

کتابخونه اصلا ازش پیدا نکردم نمیدونی کجا گرفته؟

والا یه اقایی توی شهر بساط داره ازش گرفتع بود