2777
2789

سلام خانوما لطفا هرکس هر اطلاعات یا تجربه ای داره بهم بگه

من با شوهرم سر بی توجهی بی مهری ب مشکل خوردیم یعنی انگار فقط هم خونه ایم جای خابمونم جداس الان یکماهه هیچ تلاشی برا رابطمون نکرده حتی دیشب حالم خوب نبود گریه میکردم اصلا محلمم نداد، بهش پیام دادم گفتم بیا جدا شیم گفت دخترمون چی گفتم هروقت دوسداری بیا ببینش، بعد بهم گفت منو تهدید ب طلاق نکن من قوی تر از اون چیزیم ک فک کنی

الانم وسایلام جمع کردم اومدم خونه بابام فردا میخام برم دادگاه اما نمیدونم درخواست مهریه بدم یا طلاق؟ از چی شروع کنم؟ 

یا برم پیش وکیل؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرم درخواست مهریه نده 

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

عزیزم   این حرفا چیه   برو مشاوره درست میشین    معتاده ؟ سرکار نمیره؟   کتک میزنه ؟      بی مهری که نشد حرف    حالا شوهرای ما مثلا خیلی بهترن ؟     بشین زندگیتو بکن آینده بچتو خراب نکن   خودتو مشغول کاری کلاسی چیزی بکن خونه نمونی که گیر بدی ب شوهرت    

God , I love you❤️

حتماً وکیل چون یه اشتباه کنی کافیه دیگه به حقت نرسی یکی بنده خدا رفته بود واسه تعدیل افزایش مهریه تو جلسه دادگاه بجای نظریه کارشناسی خودش و شوهرش توافق کرده بودند بجای رای گزارش اصلاحی صادر شده مجددا بخاطر تورم رفت تعدیل افزایشی بده گفتند چون گزارش اصلاحی خورده راهی نداره تا دیوان هم بری خودت توافق کردی