2777
2789
عنوان

می‌خوام دعای توسل بخونم

67 بازدید | 14 پست

سلام خواهرای گل می‌خوام دعای توسل بخونم به نیت ظهور آقا امام زمان و تقدیم کنم به شهید هادی و تمام شهدا...اگر حاجتی دارید کامنت بذارید که اگر لایق بودم به یادتون باشم 💚🫂

التماس دعا ✨ 💚 

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاغل شدن ،ازدواج کردنم چ خونه خریدنمون

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های  خانواده‌ی.   رنگِ.   تنِ.   کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

حاجت روا بشی به حق سالار شهیدان

میشه برای قبولی مبینا در رشته موردعلاقش هم دعا کنین؟

چیزی ک میخواستم قبول نشدم ولی راضیم به رضای خدا💚تمام زندگیم فدای امام حسین💚میشه برای قبولی من در رشته موردعلاقم دعا کنین💚اگه دعا کردین بهم بگین بعد کنکورم براتون جبران میکنم💚

سلام گلم 

بیشتر تاپیک های زیباتون رو خوندم واقعا ممنونم یادم خودم و خودکشی های نا موفقم افتادم

الحمدلله کما هو اهله که شما حاجت وا شدید

التماس شدید دعای فرج قائم آل محمد صلوات الله علیه و آله 

را از شما عزیز دلم دارم

چون حاجت من که محاله انشاءالله حضرت ظهور کنند 

انشاءالله بفریاد من نابود شده هم میرسند

چون 

حال خودم بدترین هست و نا امید ترين و نابود شده تریم و سیاه بخت ترین هستم و اتفاقات فوق العاده وحشتناکی برام افتاده

سلام گلم بیشتر تاپیک های زیباتون رو خوندم واقعا ممنونم یادم خودم و خودکشی های نا موفقم افتادمالحمدلل ...

سلام عزیزم ان شاالله عاقبت بخیر بشی عزیزم و خدا به قلبتون آرامش بده🤲🏻💚🫂

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

سلام عزیزم ان شاالله عاقبت بخیر بشی عزیزم و خدا به قلبتون آرامش بده🤲🏻💚🫂

بی نهایت ترین ممنونم عزیز دلم که برای قلب مردم دعا کردید

انشاءالله همیشه خودتون و خانواده عزیزتون سلامت و شاد و موفق باشید ❤️💚❤️🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸