2777
2789
عنوان

کسی تعهدی خونده یا خبر داره

| مشاهده متن کامل بحث + 139 بازدید | 27 پست
تعهدی بهتره یا بورسیه ؟ بورسیه ارتش و بقیه اله

هردوشون مثل همه 

اگه پارتی توی ارتش و سپاه داری برو 

اگه نه تعهدی چون میدونی کدوم شهر قراره خدمت کنی خوبه 

چون برای بورسیه هرجایی میتونن بفرستن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هردوشون مثل همه اگه پارتی توی ارتش و سپاه داری برو اگه نه تعهدی چون میدونی کدوم شهر قراره خدمت کنی خ ...

عزیزم در آمد هاشون تو دوران تعهد مثل بقیه کارمند های دولته ؟ 

چون کارمند ها بیچاره ها کم میگیرن 🥲

میشه برای قبولیم دعا کنین . 

عزیزم در آمد هاشون تو دوران تعهد مثل بقیه کارمند های دولته ؟ چون کارمند ها بیچاره ها کم میگیرن 🥲

ارتش رو میگی یا تعهد؟

هر دوتا شون تقریبا مثل هم حقوق دارن اما ارتش مزایای بیشتری کنار حقوق میده.

تاجایی که میدونی مثل همون دکتر هایی که تعهد ندارن حقوق میگیرن یعنی سطح حقوقشون فرقی نمیکنه 

یعنی همه دکتر عمومی ها مثلا مثل هم درآمد دارن توی بیمارستان دولتی مگر اینکه خصوصی کار کنه 

ارتش رو میگی یا تعهد؟هر دوتا شون تقریبا مثل هم حقوق دارن اما ارتش مزایای بیشتری کنار حقوق میده.تاجای ...

یه سوال دیگه هم ازتون دارم ببخشید 

الان کسی که تعهدی تبریز رو قبول شه به مناطق محروم آذربایجان شرقی میفرستن درسته ؟ مناطق محروم اینجا هم ۳ تا شهرستان کوچیک هست گوگل نگاه کردم . بعد به این شهرستان ها میفرستن یا روستا

یکیم مدت تعهد ۱۰ و سال و نیم رو شما گفتین ؟ از خود دانشجو ها پرسیدین ؟

میکم که تعهدی مثل بقیه پزشک ها حقوق میگیرن تفاوتی نداره مثل بقیه پزشک های عمومی که به طور متوسط ۳۰ م ...

اهان عزیزم تو دوران تعهد نمیشه خودش مطب بزنه 

ببخشید تو رو خدا اذیت شدی با سوالای مسخرم

یه سوال دیگه هم ازتون دارم ببخشید الان کسی که تعهدی تبریز رو قبول شه به مناطق محروم آذربایجان شرقی م ...

کسی که شهر تبریز قبول بشه مناطق محروم اونجا باید بره. دقيق نمیدونم تعهد تبریز کجا باید بره چون مثلا شهر مشهد اگه تعهد قبول شی میفرستن مناطق پرت خود شهر مشهد نه کل خراسان رضوی چون ما توی سبزوار و شاهرود هم پزشک تعهدی داریم که اونا همون جاها رو پوشش میدن و اونی که مشهد خونده رو شاهرود یا سبزوار امکان خیلی کمی داره بفرستن 

مدت تعهد بین ۸ تا ۱۰ و نیم ساله 

دیگه بیشتر از ۱۰ و نیم نیست