2777
2789

بعد ۲۱ روز تعلیقی دوباره آلوده شدم به نی نی سایت😂

فقط خدا لعنت کنه اونی که توی تاپیک سیاسی یه چیزی گفت منم جوابشو دادم باعث شد تعلیق شم 😂😂

کاربری سوم  شرایط زندگی عفت کلام برام نذاشته  

با عنوان یه غمی اومد تو دلم

یعنی چی این کارا😐

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🥲خدا رو شکر اون ک فکر کردم نبودی

ب نام آن که آفریـــد مرا   و برای عشق زیـــبایــم ترا     خدای مهربانم  دوستــــــت دارم برای همه نعمت هایی ک برایم  لطف نمودی خدای مهربانم سپاس گذارم  برای   آفرینش   فرشته ای دوست داشتـــنی    چـــون     مـــــادر                   و آرامشی کــــه در آغوشش قرار    داد ــــی       امضای دوست تعلیق شده    melikaj20051982                          هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست، بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست. حرف های دل یک دختر چادری
برا من ک اون اکانتم کلا اخطار مشکی گرف تامام شد😂

من این کاربری سوممه دیگه سیم کارت ندارم اخطار قرمز هم داشتم این دفه نارنجی بود مشکی بشه بیچاره ام 

واقعا با روانم بازی میشه تاپیک ها میخوندم نمیتونستم پست بذارم 😂

من این کاربری سوممه دیگه سیم کارت ندارم اخطار قرمز هم داشتم این دفه نارنجی بود مشکی بشه بیچاره ام وا ...

🥲😂حق داری بد دردیه من هنو سیمکارت دارم خوشحالم هی چ وضعشه سریع تعلیق میکنن اه

برای سلامتی و سالم بودن دختر قشنگم لطفا صلوات بفرستید❤
با عنوان یه غمی اومد تو دلمیعنی چی این کارا😐

باور کن غم داشت واقعا 

نمیدونی چقد روانم آسیب دید تاپیک ها میخوندم نمیتونستم پست بذارم 😂

باور کن غم داشت واقعا نمیدونی چقد روانم آسیب دید تاپیک ها میخوندم نمیتونستم پست بذارم 😂

خب حالا منتظر حضور گرم شما در تک تک تاپیک ها هستیم😁

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

🥲😂حق داری بد دردیه من هنو سیمکارت دارم خوشحالم هی چ وضعشه سریع تعلیق میکنن اه

همینو بگو اصلا سر یه چیز خیلی مسخره ۲۱ روز تعلیق شدم