2777
2789
عنوان

جاری کمبود دار

269 بازدید | 23 پست

بچه من وقتی ازدواج کردم معلم بودم و اون خانه دار هفت سال از من بزرگتره. بعد عقد تا می‌نشستیم اولین حرفش بدون هیچ پیش زمینه ای این بود که من معلمی دوست ندارم . کارمندی دوست ندارم. منم کلا اهمیت نمی‌دادم بهش. حالا با جانبازی پدرش وکالت قبول شده هر عروسی که میریم خودش می‌ره به یکی میگه برید پیش دیجی هواداری مو بکشید بگید خانم وکیل فلانی و ...  .

شغل شوهرامون هم یکیه و کلا خیلی حسادت هم داره به من.

زیاد هم دروغ و پز الکی داره ولی به روش نمیاریم.

چرا این آدما اینطورن واقعا:/

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببخشید ولی منم معلمی وکارمندی دوست ندارم ،وکالت عالیه خوش بحالش

ربطی به شغل نداشت . اون پر و مادرش هم معلمن. 

من تازه عقد کرده بودم خانواده شوهرم میگفتن طلاهاتو توی مهمونی ها استفاده کن. بعد که من طلا هامو می‌انداختم میومد می‌گفت طلا انداختن کار دهاتی هاست ولی مهمونی بعد خودش هم می‌رفت می‌نداخت.

الان من مدیر شدم و ارشد حقوق ولی به هیچکی هم نگفتم اونم خبر ندارن هنوز. بحث رفتارشه که چرا می‌ره توی عروسی میگه هواداری مو بکشید بگید خانم وکیل. چند بار عروسی همین اتفاق افتاد.

من ن معلمم ن وکیل ولی از اینور بدویی اونور هرروز آیا پرونده گیرت بیاد نیاد با معلمی یکیه ؟

من اصلا بحثم شغل نیست .  من اگه روسری میپوشیدم فرداش می‌رفت عین همون می خرید . ولی همون روز می‌گفت چه روسری زشتی😑🤣

من ن معلمم ن وکیل ولی از اینور بدویی اونور هرروز آیا پرونده گیرت بیاد نیاد با معلمی یکیه ؟

الان مثل قبل نیست وکالت درآمدش عالیه معلمی سروکله زدن بابچه هاس که اعصاب واسه ادم نمیمونه باچندرغاز حقوق که به هیچی نمیرسه جرات نداری با بچه ای تند حرف بزنی فردا مامانش چادر به کمر درکلاسه ،من خودم😔

الان مثل قبل نیست وکالت درآمدش عالیه معلمی سروکله زدن بابچه هاس که اعصاب واسه ادم نمیمونه باچندرغاز ...

آره وکالت عالیه با اینهمه دانشگاه آزاد و پیام نور  رشته حقوق میخونم 🤦همون وکیلیم اینقدر باید بدوعه و سر و کله بزنه ک کارش صد برابر معلمه دستم زیاده حقوقش از معلمی شاید کمتر بیاد

آره وکالت عالیه با اینهمه دانشگاه آزاد و پیام نور رشته حقوق میخونم 🤦همون وکیلیم اینقدر باید بدوعه ...

رسته حقوق بخونی باوکیل باشی فرق میکنه شما درستو بخون ان شاالله درآمدش زیاده نترس ،ولی دیگه واقعاً داره اشباع میشه این دوسه ساله خیلی پذیرش حقوق زیادشده