2777
2789

نه پولشو دارم به سرپرستی بگیرم نه جاشووو😭😭💔💔

خدایا ی گربه خواستم تو زندگیممم همونم ندادی😭😂💔

کاش حدقل دامپزشک میشدم🙂

عاشق گربه هااااا🤍

از دور قشنگه 

موهاش همه جا میریزه 

مبلاتو چنگ میندازه 

پرده هارو کثیف می کنه 

هر روز باید پی پی شو تمیز کنی

وسایل خونتو میشکنه

یه مرد که پولدار میشه، احساس می کنه به زنان بیشتری نیاز داره؛ اما... یه زن که پولدار میشه، احساس می کنه به هیچ مردی نیاز نداره‌...!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سعی کن به سرپرستی بگیری عقیم شده هزینه عقیم کردنش ۱۰ میلیونه

دوستای قشنگم این کاربریم رو برای همیشه میبندم امیدوارم روزهای شادی پیش روتون باشه پر از خنده و موفقیت و شادی 😍 هرمشکلی داشتید اول با توکل به خدا دوم با تلاش و سوم با دعا حلش کنید 💚

من سه تا بلدرچین دارم بلدرچین بگی 

دوستای قشنگم این کاربریم رو برای همیشه میبندم امیدوارم روزهای شادی پیش روتون باشه پر از خنده و موفقیت و شادی 😍 هرمشکلی داشتید اول با توکل به خدا دوم با تلاش و سوم با دعا حلش کنید 💚

مطمئنی جوگیر نشدی؟ من بعد از مدتها چندروز پیش رفتم دیوار رو نگاه کردم از هر ده تا آگهی شیشتاش برای سپردن گربه بود...طرف از جوگیری گربه بیچاره رو آورده حالا اون بیچاره که بلد نیست برای خودش جا و غذا پیدا کنه، احتمالا رها میشه

مطمئنی جوگیر نشدی؟ من بعد از مدتها چندروز پیش رفتم دیوار رو نگاه کردم از هر ده تا آگهی شیشتاش برای س ...

اخه من چندساله دلم میخواد خیلی واگذاری رایگان هستا ولی جا ندارم بیارمش اذیت میشه خانوادمم ک دیگه بدتررر

عاشق گربه هااااا🤍

عروس هلندی دارم ۲ تا

وای نه متنفرم از عروس هلندی جیغ جیعووووو هستن

ولی من از هیچ حیوونی متنفر نیستم همشون عشقن🥺

منم دوسشون دارم ولی از دور عروس هلندی چون جیع میرنخ

ولی منم عاشق گربه هستم 

حیاط نداری؟ حیاط داشته باشی حلّه.   ما هم داریم.  دخترم عاشق گربه بود.   یکی تو حیاطمون زایمان کرد یکی  رو دخترم اصرار کرد نگه داشتیم. خودم هم عاشقش شدم. هم خیلی ناز و ملوسه و هم تمیزه.   بعلاوه با خودش برکت میاره.  چون خانواده مخالفن تو حیاط و پارکینگ هم می تونی نگه داری.   فقط یه وقت بابتش پول ندی رایگان به سرپرستی بگیر