2777
2789

من خودم سفره رو میندازم مثلا اون ظرف بیاره من لیوان میارم بعده غذاهم فقط ظرفارو میبرم آشپزخونه کاری میکنم ن۶ سیخ بسوزه نه کباب زرنگم😂😂😂در عرض ۱۰ سال یه بار آشپزی نکردم خونشون الان میگین فلان و بهمانی نه عزیزم  اگه زیاد از حد بکنی تبدیل میشه به وظیفه خدا حفظ کنه یه دبیر داشتیم تو دبیرستان ایشون میگفتن اگه همه کارارو بکشی رو دوشت به چشم وظیفه نگاه میکنن ولی اگه مثل ۱۰درصد از کاروبکنی همیشه عزیزی و ارزشت بالاست  

افرین 

من خونه همه که میرم فقط همین کارا رو انجام میدم! نه بیشتر نه کمتر

اگه میخوای بهم حمله کنی بهتره ارامشتو حفظ کنی و از تاپیکم خارج شی🌸 همیشه خودم تاپیک میزنم گه گاهی خواهرم😁

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم در حد چای ریختن و میوه آوردن و سفره با هم میترسم جمع میکنیم ظرفارو هم خودش می‌شوره مگه اینکه چی بشه من بشورم

فقط 3 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هعی خدا                             

خیلی وقته نرفتم شاید ۶.۷ ماهی باشه

ولی هم خونه مامان بابام هم اونجا فقط در حد سفره پهن کردن و جمع کردن کمک میکنم 

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️

تو چیدن و جمع کردن سفره

ظرف که نه خوشم میاد بشورم و نه نیازه، ماشین ظرفشویس هست

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

آشپزی که نمیکنم

پذیرایی هم نمیکنم 

عین مهمون میرم

خودشون پذیرایی میکنن ازم

درحد سفره انداختن و 

ظرف شستن کمک میدم

تمیزکاری و گردگیری و اینا اصلا

حدیث هستم،۲۴سالمه ،درحال اقدام بارداری ام ، من عشق ورزشم و هروز ورزش میکنم،زندگی سالم به دور از نوشابه،الکل ،قلیون ،قهوه عاشق دویدن و دوچرخه سواری،۴ تا دوچرخه حرفه ای دارم ،سبک سالم زندگی رو بهت رایگان یاد میدم

بهرحال که وقتی در طول سال کلا یکی دو هفته میرم و تمام وقت اونجام اون مدت ، وظیفه‌ی خودم میدونم بیشتر کمک کنم.

ظرفا رو می‌شورم 

جارو میکشم براش

دو سه روز یکبار شام رو من میپزم

نشده هم طی این چندسال بهم بی احترامی بشه.

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹