2777
2789
عنوان

به نظراتتون نیاز دارم

45 بازدید | 3 پست

سلام دوستان 

شده سر یه موضوعی با خانواده مادری بحثتون شده باشه و مقصر باشند ولی مادرتون نیاد واسه دلجویی و اصلا هم عین خیالش نباشه که شما ناراحتید میخوام بدونم ارتباط بعدنتون چطوریه ممنون میشم جواب بدین 

مادرم گل به خودی میدونست و پشت اونها در میومد!!

بهتره بهش دامن نزنید و فاصله بگیرید...

صرفا جهت آگاهی!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا، یکی داشت خودکشی میکرد!! با چندنفر تا صبح باهاش حرف زدیم تا منصرف شد... حضورم در این سایت زنونه افتخار نیست، ننگ هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد تاپیک مسائل خانم‌ها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و ...در حد توانم سعی دارم مفید باشم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با خانواده مادر یا خود مادر بحث بشه؟؟

کلا که همه توش شریک بودن ولی از مادرم انتظار داشتم حداقل بیاد دلجویی ولی متاسفانه فهمیدم خودش هم زیاد بدش نمیاد که باهاشون قطع ارتباط کنم