نه هی برو تو اپلیکیشن چک کن مرحله به مرحله خودش بهت میگه چیکار کنی
خیلیا رو اینجا دیدم که بعد از امضاشون به خواسته شون رسیدن ....منم گفتم آرزومو بنویسم خواهرم 9ساله ازدواج کرده و پنج بار آی وی اف کرده وکلی آی یو آ و هزار دکتر دیگه ...ازتون میخوام هرکی امضامو خونده از صمیم قلب برا خواهرم دعا کنه تا خدا بغلشو با نی نی پر کنه و خوشبختی کامل به خونه ش بیاد آخه خیلی مهربونه وکمک حال همه هست تو این 9سال با وجود انتظار و سختی ....
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
فقط آخر سر که همه چی تموم شد پیامک میره برا ضامن که تایید کنه وبعدشم باید اصل مدارکو که بارکزاری مردی حضوری تحویل بانک بدی
خیلیا رو اینجا دیدم که بعد از امضاشون به خواسته شون رسیدن ....منم گفتم آرزومو بنویسم خواهرم 9ساله ازدواج کرده و پنج بار آی وی اف کرده وکلی آی یو آ و هزار دکتر دیگه ...ازتون میخوام هرکی امضامو خونده از صمیم قلب برا خواهرم دعا کنه تا خدا بغلشو با نی نی پر کنه و خوشبختی کامل به خونه ش بیاد آخه خیلی مهربونه وکمک حال همه هست تو این 9سال با وجود انتظار و سختی ....
فقط آخر سر که همه چی تموم شد پیامک میره برا ضامن که تایید کنه وبعدشم باید اصل مدارکو که بارکزاری مرد ...
ببخشید کدوم قسمت برای وام باید درخاست بدم؟ من بر اساس معدل کیری بهم وام تعلق گرفته سی تومن رفتمبانک گف ی ضامن میخاد .گف امتیازی نزن ک گیرت نمیاد پس کدوم قسمت باید بزنم ؟ سی تومن واممه .تالا هم وام نکرفتم