2777
2789
عنوان

ازم يواشكي عكس ميگيرن

| مشاهده متن کامل بحث + 2111 بازدید | 70 پست

اینبار که متوجه شدی سریع بلند شو گوشی را ازش بگیر بگو چرا اینکار را میکنی

بدخواه کسان هیچ به مقصد نرسد...یک بد نکند تا به خودش صد نرسد...من نیک تو خواهم و تو خواهی بد من...تو نیک نبینی و به من بد نرسد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رشتم علوم سياسيه ولي كار سياسي انجام نميدم 😂 نه اجي طرف از اوناس ك مسخره بازي درمياره تو فاز عشق و ...

مواظب باش . ممکنه بخواد آبروت رو ببره یا از این چیزا یا جلو چشمش نباش یا مستقیم بهش تذکر بده .

اینکارش درست نیس اگه مطمئنی زود از سرش بنداز یعنی چی اخه،یعنی چی که بخواد شمارو سوژه ی مسخره بازیاش کنه برو اطلاع بده یا علنا بهش بگو این کارتون چ معنی ای میده با چندنفر از همکلاسیاتون متحد بشین جلوی این کاراشو بگیرین

اگر به معجزه اعتقاد نداری شاید فراموش کرده ای که خودت یک معجزه ای!

بنظرم وقتی تنها دیدیش یه گوشه خلوت باهاش با ارامش و محبت حرف بزن دلیل این کارش بپرس. بعد شنیدن حرفاش برخورد مناسبی باهاش بکن. مودبانه ازش بخواه دیگه این کارو نکنه والا مجبور میشی به حراست دانشکده بگی