2777
2789
عنوان

ازم يواشكي عكس ميگيرن

| مشاهده متن کامل بحث + 2111 بازدید | 70 پست
دقت کردی باقی دوستان چقدر با خشونت جواب دادن. فقط ما دوتا با لطافت و مهربونی جواب دادیم. فکر کنم ماد ...

🤔🤔🤔ینی چی؟!

همه ادما ی اهنگ دارن که وقتی گوش میدن؛ میرن تو یه دنیایِ دیگه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طرف دلقكه 😂 اصلا تو فاز حرف جدي نيس

شما انگار خودتم خوشت اومده که داری میخندی من بودم گوشیو از دستش میکشیدم اول میکوبیدم زمین خورد شه یدونم محکم میزدم تو دهنش بعدم کشون کشون میبردمش حراست 😐دوران مجردیم یبار به پسره هی میگفت شمارتو بده وسط دانشگاه زنگ زدم صد و ده اومد شما چقدر شل گرفتی خودتم خوشت میاد

گروه نارنجی 🧡وزن شروع : ۷۲- وزن هدف : ۵۷💪🧡هدف اول :۶۹، هدف دوم : ۶۵، هدف سوم: ۶۳,هدف چهارم : ۶۰, هدف نهایی:۵۷ 😍⁦♥️⁩
ايموجي خنده ك دليل نميشه 😱

عزیزم باید بکوبی تو دهنش من وسط حیاط دانشگاه زنگ زدم پلیس ریخت بردن مردتیکه رو حراست شاکی شده بود چرا به ما نگفتی گفتم یبار گفتم اقدام نکردین خودم اقدام کردم پسره از صد فرسخیم من میدید فرارمیکرد

گروه نارنجی 🧡وزن شروع : ۷۲- وزن هدف : ۵۷💪🧡هدف اول :۶۹، هدف دوم : ۶۵، هدف سوم: ۶۳,هدف چهارم : ۶۰, هدف نهایی:۵۷ 😍⁦♥️⁩

من جات بودم همون لحظه جلوی همه پامیشدم گوشیشو میگرفتم از دیتش وتحویل حراست میدادیم این جوجه ها هیچ غلطی نمیتونن بکنن

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
یعنی بابا و داداش و شوهر خودتم جزو همین مردها هستن 

شمامنطورمنو فهميدين ولي خوب اينكه من نميتونم شما رو قانع كنم تقصير خودشماست.

هر سكوت در مقابل كار زشت هر انساني چه مرد وچه زن اون شخص رو وقيحتر و تو جامعه پر روتر ميكنه.