2777
2789
عنوان

امروز تو باشگاه یه خانومه بهم گفت

172 بازدید | 10 پست

من دو ساله عروسی کردم..یه سالش که اصلا اعصابم داغون بود میشه گفت یک سال بقیشو حالم به خودم اومد.. قوم شوهر میرم میان میگن بچه بیارین اگه صبر کنین باردار نمیشی و مشکل ساز میشه و ... 

منم تازگیا رفتم چکاب دکتر بهم گفت الان همین الانش اقدام کنی باردار میشی تنبلی تخمدان دارم ولی با ورزش حل میشه

از طرفی من فقط ۲۱ سالمه حق دارم کمی صبر کنم برای بچه یا نه

امروز تو باشگاه یه خانومه گفت صبرکن اول برو بگرد بخر بپوش خودتو قشنگ روحیتو بساز بعد بچه بیار 

به حرف قوم شوهرم کاری نداشته باشم شوهرتون مث موم تو دستات نگه دار

بهش محبت کن و فلان

میشه بگین یادم بدین سیاستو

من اصولا آدم با محبتی هستم ولی راجب همسرم بلد نیستم مث موم نگهش دارم

مثلا بهش میگم ازت انتظار دارم فلان شه اونم گوش می‌کنه ولی راجب بچه نمیدونم

از منی که شش ساله میرم باشگاه بهت میگم اول یاد بگیر توصیه هیچکس تو هیچ زمینه ای رو سریع قبول نکنی و اجرا نکنی

مخصوصا تو باشگاه و آرایشگاه 😐😐😐

خانوم بادکنکی‌ام🎈«اگر طرفدار این‌شرایط‌فعلی‌مملکتی‌تو‌تاپیکای‌سیاسی رو من ‌ریپ نزن حوصلت‌ندارم‌کاربریمم ‌دوست دارم»

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اون خانمه گ.و.ه زیادی خورده . مردی که بخواد مثل موم تو دست اینو اون باشه حالا چه ننش چه زنش یا یکی دیگه مرد نیست.مردباید مرد واقعی باشه شوهر واقعی غیرت داشته باشه. 

درمورد بچه هم ازدواج کردی ربطی نداره خوب بگردی بپوشی هر وقتی میتونی باردارشی شایدم شوهرت زود بچه بخواد

ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم

هر چی دکترت صلاح میدونه اونو انجام بده بهتره با دکتر مشورت کنی . واسه بعضیا که مشکل دارن بهتره زودتر اقدام کنن ولی واسه یه عده اگه مدتی هم صبر کنن مشکلی نداره 

ینی صبر نکنم برای بچه

باید بری دکتر 

وضعیتت چک بشه

جلوگیری زیادی و الکی ممکنه نازایی پیش بیاد

با مشورت پزشک یه تصمیم خوب بگیری

ولی خنوز زوده

خانوم بادکنکی‌ام🎈«اگر طرفدار این‌شرایط‌فعلی‌مملکتی‌تو‌تاپیکای‌سیاسی رو من ‌ریپ نزن حوصلت‌ندارم‌کاربریمم ‌دوست دارم»