2777
2789
چرا نباید دونست؟؟ مشکلش چیه؟ اون خانم الان هرجای رسمی بره موقع پر کردن فرم وضعیت تأهلش رو مجرد مینوی ...

چرا الکی گارد میگیرید؟؟

زنی که ازدواج کرده و طلاق گرقته⬅️ مطلقه➡️ است

مردی که ازدواج کرده و طلاق داده هم⬅️ زن طلاق داده ➡️است

زنی که ازدواج کرده و همسرش مرده⬅️ بیوه ➡️است

مردی که ازدواج کرده و همسرش مرده ،⬅️زن مرده ➡️است

و دختر و پسری که ازدواج نکردن⬅️ مجرد➡️ هستن

برای همه نوع اشخاص کلمات مناسب وجود داره،نباید همه رو به یه اسم صدا کرد تا نیاز به توضیح وجود داشته باشه

فقط 6 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من با این جمله زندگی میکنم زور خدا از همه بیشتره همه برات نخوان خدا برات بخواد کافیه🌱️ 

اصلا نمیفهمم مگه حتما باید لقبی بدین؟؟ اینکه مجرد ها میگن بین ما و اون ها فرق هست چه فرقی مثلا؟ اگه بحث ازدواجه که هر کسی بخواد ازدواج کنه تحقیق میکنه و متوجه میشه بقول اون دوستمون گذشته کسی قابل کتمان نیست. مثلا خانم تو ی ارگان بزرگ کارمنده چ دلیلی داره همه بدونن ایشون ثبلا جدا شده؟ چه تاثیری تو کار خانم داره؟؟؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم اینکه شما به رو نیاوردن رو خوبی میدونید یعنی در ناخوادگاهتون نسبت به این قضیه گارد دارید و احس ...

منظورم خوبی نیس منظورم اینه واسمون مهم نیس اتفاقا ماها کسایی هستیم ک گارد به این موضوع نداشتیم اگر نه نمیزاشتبم داداشم ازدواج کنه 

ما اتفاقا داریم مبارزه میکنیم ک نگاه تونو درست کنید کسی ک یکبار شکست خورده حق زندگی دوباره داره  میخوام بگم یه تغییر اسم شرایطی تغییر نمیده نگاه ما ادما ب اون موقعیت ک مسیله رو حل میکنه

چرا الکی گارد میگیرید؟؟زنی که ازدواج کرده و طلاق گرقته⬅️ مطلقه➡️ استمردی که ازدواج کرده و طلاق داده ...

زن مرده رو مگه اینکه ادمای خیلی قدیمی بگن تا حالا نشنیدم زن طلاق داده نمیگن والا یه جمله میگن به جاش میگن زنشو طلاق داده ولی در کل جا افتاده به مرد هم میگن مطلقه

عزیزم اینکه شما به رو نیاوردن رو خوبی میدونید یعنی در ناخوادگاهتون نسبت به این قضیه گارد دارید و احس ...

خب‌برای مردی که هم ازدواج مجدد با دختر داره هم‌همین شرایط که انگار چیزی کم داره هست 

چرا جبهه‌ی الکی میگیرید

من خودم‌خانم هستم و درک‌میکنم منظورتون چی هست ولی بعضی چیزا غلو شده هست مردا انقدر جبهه نمیگیرن کسی تو جمع بهشون بگه زن طلاق داده ولی یه زن اگه بشنوه حتما ناراحت میشه و عکس‌العمل نشون میده

دلیلش هم رفتارهای ناهنجار بعضی خانما بعد از جدایی هست که ذهنیت عوام رو‌عوض کرده اینجوری تر‌ و خشک با هم‌ میسوزه با عوض‌کردن کلمات چیزی رو عوض نمیکنه

منم‌همینو‌گفتممدافعان حقوق زنان به جای اصل داستان که حق انتخاب از طرف گرفته شده بود گیر داده بودن به ...

اونا راه رو اشتباه رفتن.😂😂

از نسرین افضلی که تو فمینیستا معروفه که بیش تر سنگ حقوق زنان رو به سینه نمی زنن اما همونم گفت که کلمات مهم نیستن بار منفی مهمه که باید از بین بره بار منفی هم با کلمه از بین نمیره با فکر و اعتقادات هست که از بین میره.

اینم استوریش.

فقط 4 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💞تیکرِ تولد یک سالگی دخترام💞 این که بخوای با محدودیت و اصرار کسی بهت وفادار باشه مثل این می مونه که تیکه های لیوان شکسته رو با زحمت بخوای بچسبونی و توش آب بخوری همین قدر بی فایده و همین قدر بی معنی!!

در دید باشه؟؟؟؟؟ پس شما جزو افرادی هستید یا این تفکر رو دارید که باید مخفی کرد؟؟؟؟ خب چرا باید مخفی ...

عزیزم من مسئول حرفای خودم هستم نه تفسیرات شما

برداشت شخصی شما از جمله‌ی من همراه با استفاده از چندین علامت سوال نمیتونه حق رو به شما بده 

شما میگی گذشته‌ی طرف تو دید باشه، خودتون هم از الان به بعد رفتید بیرون روی پیشونیتون بنویسید کی هستید و در گذشته چه اتفاقاتی رو پشت سر گذاشتید!!! چون موافق توی دید بودن گذشته هستید 

اینکه من میگم از این الفاظ استفاده نکنید به دلیل بار منفی جامعه اس که وقتی یه خانم میگه مطلقه هستم خیلی از مردها به چشم هرزه و بعضی از زن ها به چشم شوهر دزد بهش نگاه میکنن!!

خانم های خوشگل هیچوقت باهم پرابلم نداشتن🎀 آدما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن/ صبر میکنم تا صبرم تمام شود، صبر میکنم تا خدای مهربان به من اجازه‌ی انجام کارم را بدهد، صبر میکنم تا از صبرم کوه ها آب شوند، صبر میکنم تا صبر بداند من بر چیزی تلخ تر از صبر، صبر کرده ام

چرا الکی گارد میگیرید؟؟زنی که ازدواج کرده و طلاق گرقته⬅️ مطلقه➡️ استمردی که ازدواج کرده و طلاق داده ...

حرف ها و افکار شما از ریشه غلطه 

چه نیازی هست برای افراد جامعه توضیح بدین الان شرایطتون چیه؟!!

جدای از اون شما هرچقدرم هم بگید و وانمود کنید بازهم مطلقه و بیوه در نگاه جامعه‌ی ما یک توصیف جنسیت دار و مختص به خانم هاست! 

خانم های خوشگل هیچوقت باهم پرابلم نداشتن🎀 آدما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن/ صبر میکنم تا صبرم تمام شود، صبر میکنم تا خدای مهربان به من اجازه‌ی انجام کارم را بدهد، صبر میکنم تا از صبرم کوه ها آب شوند، صبر میکنم تا صبر بداند من بر چیزی تلخ تر از صبر، صبر کرده ام