2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یدونه مادرشوهرسابقم  یادم داد معرکس  

موادش  سینه مرغ ریش شده هویج رنده گشنیزو جعفریو شوید خورد شدع وپیاز وزردچوبه فلفل  اینارو تفت میدی 

بعد پلو که نزدیک ابکش شد بهش رشته پلویی میزنی موقع دم لایه لایه موادتو میریزی ویه ته استکان زعفران اضافه میکنی 

دمم کشید کمی روغن داغ

یعنی طعم و رنگو مزش حیرت انگیزه

ما را به جرم خوردن مِی حَد زدند و بعد؛دیدنددر پیاله ی ما غیر آب نیست!!!:((

سیب زمینی ریز ریز شده س نگینی با سویدپلواز همکارم یاد گرفتمنخود پلو هم نیخورن نخودفرنکی

اهااا فکر کردم سیب میوه رو میگی😂

اره سیب زمینی رو مادرشوهرمم میپزه نگینی سرخ میکنه یکم رب میزنه با ادویه میزاره وسط پلو

پلو گردو چطوریه؟

سینه مرغ رو مکعبی خرد کن با پیاز و زعفرون زیاد و گردوی خرد شده کمی ادویه درست کن. بعد برنج رو آبکش کن لابلای برنج از اون مواد بزار . من به خاطر اینکه برنجم خوش رنگ بشه همزمان که دارم مواد میزارم وسط برنج باز هم زعفرون دم کرده میریزم. بعد بزار دم بکشه. خیلی خوشمزه میشه اگر زعفرون و گردوش زیاد باشه

هویج پلو عاشقشم

دوستای قشنگم این کاربریم رو برای همیشه میبندم امیدوارم روزهای شادی پیش روتون باشه پر از خنده و موفقیت و شادی 😍 هرمشکلی داشتید اول با توکل به خدا دوم با تلاش و سوم با دعا حلش کنید 💚

اره اینو درست میکنم دختر و شوهر منم خیلی دوست دارن

من از نی نی سایت یاد گرفتم بلد نبودم عالیه عالی 

دوستای قشنگم این کاربریم رو برای همیشه میبندم امیدوارم روزهای شادی پیش روتون باشه پر از خنده و موفقیت و شادی 😍 هرمشکلی داشتید اول با توکل به خدا دوم با تلاش و سوم با دعا حلش کنید 💚

شنیدم مرصع پلو رو خیلی تعریف میکنن میگن خوشمزه میشهشما درست کردی؟ دستور پختش رو بلدی؟

اره خوشمزست موادش یکم زیادت من یکی دوبار درست کردم

اول مرغتو استخون هاشو جدا کن به صورت نواری برش بزن مزه دارش کن بذار یکم بمونه

خلال پسته و خلال بادوم رو با گلاب بذار خیس بخورن

زرشکتم بشور بعد تو یکم کره و یه کوچولو شکر بریز و تفتش بده

کشمش پلویی هم خیس کن بعد یکم تفتش بده

خلال پسته و بادومم باز تو کره تفت بده ولی خیلی کم زود برشون دار

بعد میتونی یا از هویج یا پوست پرتقال استفاده کنی هویجو که رنده کن با یکم شکر تفت بده پوست پرتقالم بریز تو اب. وشکر بذار پخته بشه

بعد اون مرغاتو بیار حلزونی رول کن با خلال فیکسشون کن تو ماخیتابه پیاز بریز بذار مرغ ها با پیاز بپزن

بعدشم که برنجتو بپز این موادی که اماده کردی رو روش بریز تزیین کن اگه برای مهمون میپزی

اگه هم نه مه قاطیشون کن نوش جان کنید

اول یکم گوشت آبپز کن تفت بده  یکم که سرخ شدن سویا های خیس شده رو هم با رب گوجهو فلفل و نمک و ادویه سرخ کن بعد عدس های آبپز رو بریز داخلشون .بعد برنج جدا درست کن هنگامی که خواستی برنج رو بزاری رو دم وسط برنجا رو باز کن مواد رو بریز داخل برنج