2777
2789

من مجبرم بین آمپول وقرص یکی رو النخاب کنم نمیدونم عوارض کدوم کمتره

خیلی میترسم صورتمو لک بندازه یا خونریزی بیره برام

از آیودی استفاده میکردم ۲سال نابودم کرد از بس همیشه خونریزی داشتم الان بیرون آوردم مجبورم بین قرص وآمپول یکی رو انتخاب کنم ولی در مورد هیچ کدوم اطلاعات ندارم تو رو جون بچتون اگه جیزی میدونید از تامیکم رد نشید کمک کنید

گاهی تابدتر نشه بهتر نمیشه🙃

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امپول ب هیچ وجه. وحشتناک ترین چیزی ک امتحان کنی قرص کم ضررترهستاز نوع سادش هممیشع استفادع کرد

عوارضش چیه

من ۳تا بچه کوچیک دارم خیلی از بارداری میترسم 

چی؟

😂😂😂خدا چرا اینجوری نوشتم چی نوشتمممم.....میگم قرص عوارضش کمتره  اما خب امکان داره یه شب فراموش کنین و حامله بشین اما آمپول مطمعن تره من خودم آمپول میزنم 

😂😂😂خدا چرا اینجوری نوشتم چی نوشتمممم.....میگم قرص عوارضش کمتره اما خب امکان داره یه شب فراموش کن ...

چند وقته آمپول نیزتین شما؟ عوارضش چی بوده براتون

صورتتون لک نشده؟ راسته میگن پریودیو قطع میکنه؟

عوارضش چیهمن ۳تا بچه کوچیک دارم خیلی از بارداری میترسم

عوارض خاصی نداره اگ از این ساده ها بخوری نهایت حالت تهوع کمی داشته باشی گاهی 

یا یکم بیحوصلگی و ....

ولی یسری برندا هستن اونا ممکنه عوارض بدن برا بعضی ها

چند وقته آمپول نیزتین شما؟ عوارضش چی بوده براتونصورتتون لک نشده؟ راسته میگن پریودیو قطع میکنه؟

من بعد از پسرم حدود سه سال آمپول زدم  عوارضش اینکه تنبلی تخمدان میاره  ولی خب من سه تا بچه دارم برام اینکه تنبلی تخمدان بیاره مهم نیست

من بعد از پسرم حدود سه سال آمپول زدم عوارضش اینکه تنبلی تخمدان میاره ولی خب من سه تا بچه دارم برام ...

جز اون لک نیاورد صورتتون

تو این سه سال پریودتون منظم بود؟