2777
2789
عنوان

بیاید بگید جواب مادرشوهرمو چطوری بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 844 بازدید | 25 پست
شوهرم چشمش به دهن مادرشه میاد دعوا میندازه زنگ بزن

بگو باشه ولی کار خودتو کن

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این به شوهرم میگه شوهرمم میاد دعوا میندازه

یکبار که به شوهرت گفت و شوهرت هم اومد باتو بحث کردن، همون لحظه تلفن رو بردار بهش زنگ بزن، بگو اگر دلخوری یا ناراحتی از من دارین لطفا به خودم بگید مستقیم، اینجوری که به شوهرم میگید باعث دعوای زن و شوهری ما میشید، و در مورد زنگ زدن هم ممنونم که دوست دارید باهام دائم در ارتباط باشید اما من تلفنی نیستم و از تلفن خوشم نمیاد، تا مجبور نشم ازش استفاده نمیکنم. یبار جدی با خودش صحبت کن جمع میشه موضوع، البته ادب رو در تمام صحبت هات حفظ کن

اول اینکه با زبون چربب ونرم شوهرتو طرف خودت نگه دار مثلا شب ها وقتی شوهرت خونه اس دو سه بار وسط کارات مخوصا بگو عه تلفن بده یه زنگ به مامانت بزنم از بس کار داشتم نرسیدم از صبح ببین ضمیر ناخوداگاه ادما یاد میگیرن دوسه بار که ببینه دیگه حتی مادرش هم بگه با تو بحث نمیکنه

«مامان جان، شما برای من خیلی عزیز و محترم هستین، ولی واقعاً از وقتی سر کار می‌رم و بعدش هم کارای خونه و زندگی رو انجام می‌دم، وقت آزاد خیلی کم دارم. نه اینکه نخوام صدای گرم‌تونو بشنوم، ولی گاهی خستگی بهم اجازه نمی‌ده تماس بگیرم. خیلی خوشحال می‌شم هر وقت فرصت بشه با هم صحبت کنیم، ولی ممکنه نتونم هر روز تماس بگیرم. ان‌شاءالله جبران می‌کنم با دیدار حضوری یا تماس‌های گرم‌تر توی فرصت‌هایی که واقعاً بتونم.»

این نیز بگذرد...

زنگ بزن و بگو سلام امروز زنگ زدم و تلفن را قطع کن اگر زنگ زد و گفت برای چی قطع کردی بگو آخه من چه حرفی دارم به شما بزنم ؟ اینم زنگ می زنم که هی نری شوهرم را پر کنی و دعوا راه بندازی . بعد که به شوهرت گفت بگو من که هر روز دارم زنگ می زنم و حرفات را انکار کن و بگو مادرت دنبال زیر بغل مار می گرده چندین روز همین کار را بکن البته چند بار قبلش عادی باش و صدات را ضبط کن و اگر شوهرت داد و بیداد کرد بگو امروز صدام را ضبط کردم که بفهمی مادرت دنبال شر می گرده . یک کار کن مادرشوهرت بده بشه و شوهرت بگه دیگه به مادرم زنگ نزن .... با این روش سالها راحتی

وای دقیقا مادرشوهره منم همینجوری بود کلی داستان داشتم باهاشون. اخه من چه حرفی دارم هر روز زنگ بزنم چی بگم. هر دفعه گفت یا حرف و عوض کردم یا گفتم شارژ نداشتم یا گفتم کار داشتم نتونستم. قبلا هفته ای ۲. ۳ بار زنگ میزدم از بس گفتن دیگه اصلا دلم نمیخواد زنگ بزنم

مهربان بسیار دیدم...هیچکس مادر نبود...               پسرم عاشقتم، عاشقی و دوست داشتن و با وجود تو یاد گرفتم...❤                                                        مرا از دور تماشا کن.... من از نزدیک غمگینم...              
ولی به نظرم ادم دشمنشو جری نکنه بهتره

این روش یک خانم بود .می گفت هر چی دل به مادرشوهرم میدادم بدتر می کرد اول می گفت هر روز زنگ بزن بعد می گفت بیا سر بزن بعد می گفت کارهام را بکن و بعد می گفت خرید کن و .... دیدم داره داغونم می کنه برای همین نقشه کشیدم و الان چند ساله راحتم . آخه تقصیر خودشونه چکار دارند عروس هر روز احوال اینا را بپرسه والا من هر روز به مادر خودم زنگ نمی زنم و اونم درک می کنه ولی آدم بی جنبه و اذیت کن را نمیشه کاریش کرد .

من خواهرشوهرم همین بود

هر دفه زنگ زدم غیبت عالم و ادم میکرد

دیگه کلا زنگ نزدم بهش

الان ازون موقع 5سال گذشته

هرروزم تلفنی با شوهرم حرف میزنه و اخر حرفاش از من گله میکنه   مهم نیست دیگه

عادت کردیم

بابت همه چی ازت ممنونم خداجون