2777
2789
عنوان

چرا اینجا مد شده همه سنشونو میزنن 23 24 ساله

| مشاهده متن کامل بحث + 635 بازدید | 73 پست

اینجا یا همه بالا سی هستن یا بین همون بیست تا سی تعدا محدود هستم ۱۸ و ۱۹ هستن 

بخاطر اینه که تا میگن ۱۸ بهش حمله میشه که بچه ای یا چمیدونم فلان نمیدونن که بچگی یا بزرگی به سن نیست به تجربه و فهم و درک وشعور هستش

تازه وارد نیستم‌ کاربری قبلیم تعلیق شد  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

❤️ حمله از طرف تغییر سن داده ها 😁

نه خداروشکر روشون نمیشه بیان تو تاپیک

کشورم؛ تمامِ سال‌هایِ جوانیِ مرا دزدیده بود. و دیگر هیچ کشوری نمی‌توانست آن را به من پَس بدهد... 

و منی که اصلا نگاه نمی کنم کی چند سالشه 

و بدتر حتی تاپیک ها و کامنت ها اسم طرف رو هم نگاه نمی کنم 

موضوع رو می بینم و لازم دونستم جواب میدم

مثل من باشید براتون وقتی مهم نباشه افراد سواستفاده گر هم دلیلی برای سواستفاده پیدا نمی کنن   

خدایا بخاطر داشتن دوتا وروجک شیرین ازت ممنونم 
اینجا یا همه بالا سی هستن یا بین همون بیست تا سی تعدا محدود هستم ۱۸ و ۱۹ هستن بخاطر اینه که تا میگن ...

خب بعضیام حق دارن. درمورد مسائل مهم زندگیت تاپیک میزنی یهو میبینی یه بچه 13 ساله میاد میگه طلاق بگیر. 

18 19 بچه نیست، واقعا مشکلی نداره بخواد نظر بده 

ولی اینکه سنشونو به دروغ یه چیز دیگه میزنن کار قشنگی نیست

کشورم؛ تمامِ سال‌هایِ جوانیِ مرا دزدیده بود. و دیگر هیچ کشوری نمی‌توانست آن را به من پَس بدهد... 

من ۲۵ سالمه 

خوبه یا بد ؟😂😐

میشه برام صلوات بفرستی؟ فرستادی بهم بگو منم برات آیت الکرسی میخونم و صلوات میفرستم ♥️ حالم خوب نیست... جواب توهین و بی احترامی رو به هیچ وجه نمیدم  🫂❤️

خب بعضیام حق دارن. درمورد مسائل مهم زندگیت تاپیک میزنی یهو میبینی یه بچه 13 ساله میاد میگه طلاق بگیر ...

خب وقتی اینجا تاپیک میزنی همه نوع آدمی پیدا میشه که بیاد نظر بده یه آدم ببخشید دیوونه یا یه کسی که اصلا اون موقعیت رو تجربه نکرده ولی خب میان نظر میدن 

نمیدونن که واسه نظر دادن باید خودت تجربه داشته باشی و اطلاعات داشته باشی بعد حرف بزنی

تازه وارد نیستم‌ کاربری قبلیم تعلیق شد  
و منی که اصلا نگاه نمی کنم کی چند سالشه و بدتر حتی تاپیک ها و کامنت ها اسم طرف رو هم نگاه نمی کنم مو ...

اتفاقا باید دقت کرد. یه موقع تاپیک بزنی در مورد مسائل مهم زندگیت یه بچه 13 14 ساله نظر بده بهت برنمیخوره؟