2777
2789
عنوان

چرا اینجا مد شده همه سنشونو میزنن 23 24 ساله

| مشاهده متن کامل بحث + 635 بازدید | 73 پست
بنده ام تا چند وقت دیگه راست راستکی ۲۱ سالم میشهتف توی این زندگی که کاری نکردمنه درس نه شغل نه هنری ...

تازه اولای دهه 20 سالگیت هستی

خیلیا 40 سالشونه هیچکاری نکردن

کشورم؛ تمامِ سال‌هایِ جوانیِ مرا دزدیده بود. و دیگر هیچ کشوری نمی‌توانست آن را به من پَس بدهد... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چون میخان تو مشکلات خانوادگی راهنمایی کنن ولی معذوریت سنی دستشونو میبنده 😁 دیگه مجبوری تغییر میدن

منتظر حملات هستم خخ

ترکم 🙂‍↔️ با احترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم   

عزیزم سال ۹۷,۹۸ ک ما دهه هشتادیا تو سایت زیاد شده بودیم هجده سالمون بود و مث الان دهه نودیا بهمون گیر داده بودید الان بزرگ شدیم و ۲۳,۲۴سالمونه ، الانم گیر میدین ب سنمون؟؟؟😐

🌻💚 ߊ‌ܭَܝ‌ ߊ‌ܢܚࡅ߳ߊ‌ܝ‌ࡅ߳ܝ‌ ࡅ߳ߊ‌ܝ݆ߺࡅ࡙ܭ ࡅ߭ࡅ࡙ܢܚࡅ߳ࡅ࡙ܥ‌‌ ࡐ‌ ܢܚࡐ‌ߊ‌ܠܙ ܟܿߊ‌ࡎܨ ࡅ߭ܥ‌‌ߊ‌ܝ‌ࡅ࡙ܥ‌‌ و از دعواکردن لذت میبرید رࡅ࡙ܝ݆ߺܠߊ‌ܨ ࡅ߭ܭࡅ߭ࡅ࡙ܥ‌‌ لطفاً🌻ܟܿܥ‌‌ߊ‌ܨ ܩܣܝ‌ܢ̣ࡐ‌ࡅ߭ܩܢ ܫߊ‌ܢܚ݅ܧࡅ߳ܩܢ ࡐ‌ܢ̣ܝ‌ߊ‌ܨ ܣܩܘ ܥ݆ࡅ࡙ܝ̇‌ ܢܚ݅ܭܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ🌱💚

کی گفته من زیر یک سال هستم 😂😂

ورود زیر یک ساله ها به تاپیکم ممنوعه

برو پیش مامانت😒😂

کشورم؛ تمامِ سال‌هایِ جوانیِ مرا دزدیده بود. و دیگر هیچ کشوری نمی‌توانست آن را به من پَس بدهد... 

من ۱۷ اردیبهشت ۲۴ ام تموم میشهولی اونایی که این سن رو میزنن نوجوان وکم سنن دوس دارن تو تاپیکا که نظر ...

اره متوجه شدم

ای بابامن ک هرچی بیشتر نزدیک ۳۰میشم ناراحت میشم🥲

7 سااال مونده تا به 30 برسی

تازه اول کاری

چون میخان تو مشکلات خانوادگی راهنمایی کنن ولی معذوریت سنی دستشونو میبنده 😁 دیگه مجبوری تغییر میدنمن ...

نه چرا حمله

درسته حرفت

عزیزم سال ۹۷,۹۸ ک ما دهه هشتادیا تو سایت زیاد شده بودیم هجده سالمون بود و مث الان دهه نودیا بهمون گی ...

کی اسم دهه هشتادیارو آورد ؟ من خودمم دهه هشتادیم😐

دارم میگم چرا بعضی از بچه سالا سنشونو 24 میزنن درصورتی که نیس