2777
2789
عنوان

چرا اینجا مد شده همه سنشونو میزنن 23 24 ساله

| مشاهده متن کامل بحث + 635 بازدید | 73 پست
خب وقتی اینجا تاپیک میزنی همه نوع آدمی پیدا میشه که بیاد نظر بده یه آدم ببخشید دیوونه یا یه کسی که ا ...

دقیقا

کشورم؛ تمامِ سال‌هایِ جوانیِ مرا دزدیده بود. و دیگر هیچ کشوری نمی‌توانست آن را به من پَس بدهد... 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

۱۵ سالشه زده ۳۰ سال .۳۰ سالشه زده ۲۵ سال .۳۸ سالشه زده ۳۰خیلیا سنشونو الکی میگن

میای با طرف صحبت کنی از ضمیر جمع استفاده میکنی چون سن مادرتو داره. یهو میبینی چند روز بعد درمورد مشق شبش تاپیک زده😑

کشورم؛ تمامِ سال‌هایِ جوانیِ مرا دزدیده بود. و دیگر هیچ کشوری نمی‌توانست آن را به من پَس بدهد... 

اتفاقا باید دقت کرد. یه موقع تاپیک بزنی در مورد مسائل مهم زندگیت یه بچه 13 14 ساله نظر بده بهت برنمی ...

نظر بچه 13 14 ساله با نظر یه فرد با تجربه کاملا قابل تفکیکه 

اگر قرار باشه من زندگیم رو بر اساس نظرات سایت بذارم و اون نظر رو تجزیه و تحلیل نکنم 

صد در صد سن من عددی فقط رفته بالا مغز و تفکر من تو همون 13 14 سالگی مونده 

خدایا بخاطر داشتن دوتا وروجک شیرین ازت ممنونم 

یه بار یه دختر کلاس نهمی از دوست پسرش گفته بود و... نصیحتش میکردم رفتم تاپیکاشو نگا کردم دیدم بچس و فقط قیافه من:😑

یکیم یه بار درخواست دوستی داده بود درمورد احساس امنیتش تو دانشگاه حرف میزد میگف ترم اولی هستم برای پارسال بود بعد چند ماه تاپیکاشو نگا کردم بچه کلاس یازدهمه

هرکی دوس داشت لایک کنه صلوات بفرستم براشون🌼🤍

به سن نیست به عقله ادم بعضی تاپیکا رو میخونه طرف بیست و چندسالشهه عین بچه رفتار میکنه

درسته به عقله ولی دیگه بچه 14 15 سال قطعا عقل و تجربه یه ادم 40 ساله رو نداره

نظر بچه 13 14 ساله با نظر یه فرد با تجربه کاملا قابل تفکیکه اگر قرار باشه من زندگیم رو بر اساس نظرات ...

نگفتم زندگیم رو بر اساس نظرات ‌سایت بذارم

دارم میگم به آدم برمی‌خوره. خیلیاشونم طوری صحبت میکنن تو نمیتونی تشخیص بدی این 13 سالس 

این حرف شما اصل قضیه رو که کار اینا اشتباست، عوض نمیکنه

همین چند وقت پیش یکی از همینا با سن یه زن 40 ساله اومد تو سایت، سه قلو هم داشت 

یه دور ایسگا کل سایتو گرفت😑

یه بار یه دختر کلاس نهمی از دوست پسرش گفته بود و... نصیحتش میکردم رفتم تاپیکاشو نگا کردم دیدم بچس و ...

کمبود دارن

من باز همیشه دوست دارم سنمو کمتر بگم😆

فقط 9 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر تموم شدن سال 🌹یه جاهایی اشتباه کردی چون برات لازم بود، یه روزایی اعتماد کردی و ضربه خوردی چون باید درس میگرفتی، یه موقع هایی در روابط سمی و نامناسب وارد شدی و دلت شکست چون نیاز به تجربه داشتی... ولی نباید خودتو به خاطرش سرزنش کنی؛ چون تمام اشتباهات بخشی از مراحل رشد تو بوده! مراحلی که باید ازشون عبور کنی تا گوهر وجودیت رشد کنه و به کسی که میخوای و واقعا باید باشی تبدیل بشی. پس لطفا خودتو سرزنش نکن چون تو با اشتباهاتت تعریف نمیشی و تمام این مسیر بخشی از مراحل رشد و تکامل توعه تا خودتو بشناسی و بدونی از زندگیت چی میخوای... پس سخت نگیر رفیق، قدرِ خودت و لحظات زیبای زندگی رو بدون و ازش لذت ببر♥️

من خودم واقعا ۲۲ سالمه ولی نام کاربریم رو اشتباهی زدم ۸۴😑

2 سال اختلافه اونقدرام زیاد نیس