2777
2789
عنوان

چن ماهه کات کردیم ولی هنوزم ب فکرشم

| مشاهده متن کامل بحث + 197 بازدید | 39 پست
بعد چند وقت برگشتین و ازدواج کردین

چند ماه کوتاه بعد برگشت و سه سال تقریبا بعدش ولی پشیمونم چون کار خدا بود تموم بشه به خواسته خدا احترام نداشتم 🙂

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چطوری دوباره برگشتی؟؟؟ من محاله ممکنه دیگه بهش برگردم

خیلی دوسش داشتم خب یکسال تمام مث تو اینستا و تلکرامش چک میکردم بعد ما همکلاسی بودیم هرروز همو می‌دیم فراموشی غیر ممکن بود بعد جداییمون میخواستم کلاس هامو جدا بردارم ولی خب نشد و هرروز داغ دلم تازه میشد  

کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار
چند ماه کوتاه بعد برگشت و سه سال تقریبا بعدش ولی پشیمونم چون کار خدا بود تموم بشه به خواسته خدا احتر ...

فکر نمیکنی اگه برنمیگشت حسرتش میموند تو دلت☹️اینجوری بهتره یا اینکه با حسرتش زندکی میکردی

اون دیگه قسمتی از خاطراتته و هیچ وقت فراموش نمیشه ولی اگر برگرده حتی اون قبلی هم نمیشه

وقتی ک بعد ۳ ماه برگشت طوری پررو حرف میزد ک باور داشت بهش برمیگردم چون ی بار دیگه هم رفته بود و قبولش کرده بودم این بار دومش بود دیگه اونطوری ک حرف زد بلاکش کردم

همین که پیگیر بود ینی تنها بود دیگه

در ظاهر مغرور بود ولی من می‌فهمیدم آمار میگیره از بقیه یا با  پسرای کلاس حرف میزدم بدش میومد

کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار
فکر نمیکنی اگه برنمیگشت حسرتش میموند تو دلت☹️اینجوری بهتره یا اینکه با حسرتش زندکی میکردی

آدمی زاد همیشه از شرایطش ناراضی هست و این درس بزرگی برام شد .همه بهم میگن یادته میگفتی خوشبختی من با فلانی هست یعنی باشه خوشبخت هستم الان فقط میگم خدایا راضیم به رضای تو ‌اگ برگردم گذشته بعد جدایی خطم عوض میکنم و فرار 😂

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  
آدمی زاد همیشه از شرایطش ناراضی هست و این درس بزرگی برام شد .همه بهم میگن یادته میگفتی خوشبختی من با ...

منم میترسم عشقمو با زور از خدا بخوام ولی حسرتشم قلبمو درد میاره نمیتونم کنار کسی ببینمش الانم تو رابطس☹️💔

آدمی زاد همیشه از شرایطش ناراضی هست و این درس بزرگی برام شد .همه بهم میگن یادته میگفتی خوشبختی من با ...

من اگه با این شخص ازدواج میکردم مطمینم روز خوش نمیدیدم چون ادمای دور و اطرافش خانوادش همشون دخالت میکردن تو رابطمون خودشم دهن بین بود با حرف اونا سریع پر میشد تصمیم ب جدایی میگرفت خیلی شکاک بود هیچ وقت تو این ۲ سال بهم اعتماد نکرد هیچیم ازم ندیده بود مثلا گوشیم پیشش بیصدا بود فوری شک میکرد و تا چند مدت هی گیر میداد بهش ولی خب خیلی خاطره ساختیم باهم ک خیلی سخته واسم هضم کردنش

منم میترسم عشقمو با زور از خدا بخوام ولی حسرتشم قلبمو درد میاره نمیتونم کنار کسی ببینمش الانم تو راب ...

بنظرم اونیکه با یکی دیگه بودن رو انتخاب کرده رو نباید هیچ وقت از خدا بخای دیگه اون انتخابشو کرده