2777
2789
عنوان

چن ماهه کات کردیم ولی هنوزم ب فکرشم

| مشاهده متن کامل بحث + 196 بازدید | 39 پست
منم میترسم عشقمو با زور از خدا بخوام ولی حسرتشم قلبمو درد میاره نمیتونم کنار کسی ببینمش الانم تو راب ...

هیچ وقت چیزی رو از خدا بزور نخواه همیشه بهش توکل کن و ازش آرامش بخواه و بعد رها کن .بعد جایی انتظار نداری یهو غافلگیر میشی یکی میاد برا همیشه آرامش قلبت میشه 

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  
خب چطوری قط کنم این انرژیو ۶ ماه شد دیگه واقعا عادی نیس این حد از گرفتاری

من ۱ سال شد رفتم تو رابطه اولش خوب بود ولی تا وایسته شدم فهمیدم چقدر فرق داره با اونی که میگفت روزای اول هیچی نداشت همون ماه اول وقتی تازه داشتم احساستمون نشون میدادم دیدم با بقیه عادی حرف میزنه خودش گفته بودا ولی من فکر میکردم جدی نیست ولی وابسته بودم انگار باید نگهش میداشتم هزار بار بخشیدم شاید اخرین بار گفتم فکر کن مردم مرده رو از قبر نکش بیرون اخه بعد کات هر هفته زنگ میزد بار اخر خوب گریه کردم غصه خوردم شروع کردم با خدا حرف زدن انقدر ارومم که حد نداره ببخشید من یه دفعه همرو گفتم دلم پره😂ولی با خدا حرف بزن خودتو به موسیقی و ورزش بگیر حرف بزن با خدا

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بنظرم اونیکه با یکی دیگه بودن رو انتخاب کرده رو نباید هیچ وقت از خدا بخای دیگه اون انتخابشو کرده

اخه با هم کات بودیم یه مدت کوتاهیی منم اخلاقم خوب نبود حس میکنم از لج من رفته تو رابطه هنوز دوسم داره

چمیدونم شایدم خودمو قانع میکنم..

من اگه با این شخص ازدواج میکردم مطمینم روز خوش نمیدیدم چون ادمای دور و اطرافش خانوادش همشون دخالت می ...

عزیزم زمان التیام تمام درد هاست کاش منم اون موقع قوی بودم .چک کردنش رو ترک کن وشمارش پاک کن 

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  
هیچ وقت چیزی رو از خدا بزور نخواه همیشه بهش توکل کن و ازش آرامش بخواه و بعد رها کن .بعد جایی انتظار ...

من همیشه از خدا میخواستم این ادم درستی شه برام دل که اینچیزارو نمیفهمه

من ۱ سال شد رفتم تو رابطه اولش خوب بود ولی تا وایسته شدم فهمیدم چقدر فرق داره با اونی که میگفت روزای ...

مثل من ک هزار و یکبار بخشیدمش ولی ادم نشد دقیقا میخام باشگاه برم ب فکر هدف های خودم باشم ن پسر مردم

اخه با هم کات بودیم یه مدت کوتاهیی منم اخلاقم خوب نبود حس میکنم از لج من رفته تو رابطه هنوز دوسم دار ...

ادم عاشق ب این زودیا نمیره تو رابطه البته بماند ک اکثر پسرا هولن همین اکس من در ب در دنبال دختر بوده بعد من ولی چون نتونتسه بود گیر بیاره برگشت ک اشتی کنه و من نزاشتم دیگه بنظرم درکی از دوست داشتن ندارن فقط باید با یکی باشن یکی بره یکی دیگه بیاد مهم نیس واسشون

ادم عاشق ب این زودیا نمیره تو رابطه البته بماند ک اکثر پسرا هولن همین اکس من در ب در دنبال دختر بوده ...

اینم بگم چون خودم قبلا از روی لجم رفتم با یکی حرف زدم با اینکه دوسش داشتم اونو حس میکنم اونم میخاد لجمو در بیاره