دوباره خیلی زیاد قلیون کشیدم احساس ضعف و بی حالی دارم. هم حس خوبی دارم و آروم شدم اما بعد که پا شدم احساس ضعف دارم و حتی نمیتونم درست راه بر. چیز شیرین هم خوررم فرقی نکردم
ولی جدی فکرو آروم میکنه خستگی رو در میکنه ازین لحاظ عالیه
نمیدونم والا من تا حالا تو عمرم تجربه نکردم چون کلا از بوی دود بدم میاد از هر نوعش امیدوارم آرامش واقعی بیاد توی زندگیتون که این آرامش کاذب رو فراموش کنین
ببخشید یه سوال منظوری ندارم اینکه شما میگید به قلیون اعتیاد دارید و ترکش سخته خب حالا اگه کسی باشه ب ...
یه چیزی مثلا مواد؟ اگه رفته کمپ خب شاید واقعا ترک کرده که البته بازم ممکنه بهش برگرده ، قلیون هم میوه ای واقعا چیزی نیس و میشه ترک کرد اما قلیون محلی و سیگار دقیقا مثل مواد سخته و شاید سختتر اما خب ضررش خیلی کمتر به همین خاطر خیلی معتادا مواد ترک میکنند ولی سیگار میکشن، اینکه میگه ترک کرده اره واقعا ممکنه اگه کسی کنارش هم زندگی کنه از حالات روحی مشخصه ازم کرده یا نه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
یه چیزی مثلا مواد؟ اگه رفته کمپ خب شاید واقعا ترک کرده که البته بازم ممکنه بهش برگرده ، قلیون هم میو ...
اره تریاک بوده اینو شنیدم بعد خط قرمز من یکیش همین چیزاس و اینکه مادرش که قسم خورده ترک کرده ولی از برگشت به مواد خیلی واهمه دارم باهاش صحبت که کردم میگفت من به خاطر اعتبار شغلم دیگه اصلا هم نمیشه سمت این چیزا برم اما من شبها حتی بهش فکر که میکنم تپش قلب میگیرم نمیدونم رفتارم درست بود که باهاش حرف نزدم خیلی مشتاق بود ولی من خیلی میترسیدم
/:`✓كاربــر جــدیدی نیستم✓❣️دارای قدرت جذب 💫..#نویسنده وعاشق هرچی که مربوط به علم میشه🔥،،،اینجا باکسی دشمنی ندارم عشقا،،🔥(علاقه خاصی به داشتن برند ارایشی دارم❤️🔥،،،#سوالی درزمینه پزشکی داشتین میتونین بپرسین💫..❤️🔥❤️🔥میشه بی زحمت واس شادی روح مادرم صلوات یااستغفار بفرستین؟؟......واینکه واس نی نی دارشدنم یه انشالا بگین دوستای مهربونم،🙏♥....( خیلیا ازمن راجب معجزه سوره ضحی بین زن وشوهری ویارسیدن حتمی به معشوق پرسیدن،،راجبش حتما تاپیک میزنم❤به هرکی دستورشو گفتم نتیجه گرفت🥰❤خودمم که معجزشو دیدم،واقعاااامعجزه بود چون خواسته خودم خیلی محال بود❤🥰🥰الان عاشق سوره ضحی هستم،همیشه زیرلب زمزمه میکنم(واس عاشق کردن بیش ازحد طرف مقابله به شرط نیت شرعی وازدواجه)❤.....تویی که داری امضامو میخونی،واست ارزوی بهترینارو دارم ازته دل❣️.....پروفایل خودمم🌈