2777
2789

من یک شناختی ازشون دارم تو دانشگاه زیاد بودن

پسرای مشهدی خیلی لارج دست و دل باز هستند ولی اصلا بفکر سرمایه گذاری آینده نیستند ولی پسرای شمالی خیلی دست دلباز نیستند ولی اهل سرمایه گذاری هستند

پسرای مشهدی خیلی رمانتیک هستند هر چی تو دلشون باشه یا احساس شون میگند همینطور برای مناسبت های خاص مثل تولد هدیه های گرونی میخرند ولی پسرای شمالی خیلی با زبونشون ابراز علاقه خوب نمیکنند ولی با عمل نشون میدن مثلا میان کمکت و...

پسرای شمالی خیلی زود رنج بودن ولی مشهدی خیلی صبور شوخ طبع 

پسرای مشهدی ولی آدمای خیلی خود شیفته سرد هستند زیادم اهل تیپ هستن

کدومشون می‌پسندید؟

شمالیا دست‌و‌دل‌باز نیستن؟ 😑

هزار تومن ته جیبشون باشه، همونو درجا خرج میکنن.

مردهای شمالی نرم‌خو هستن اکثرا.

ولی عزیزم یه چیز مهم بهت بگم، با کسی باش که بیشترین شباهت فرهنگی رو با باهات داره. شبیه‌تره بهت.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شمالیا دست‌و‌دل‌باز نیستن؟ 😑هزار تومن ته جیبشون باشه، همونو درجا خرج میکنن.مردهای شمالی نرم‌خو هستن ...

همش سر اینکه دنگ کی حساب کنه پسرای شمالی دعوا داشتن

ولی خب همه جور آدمی پیدا میشه 

شمالی هستین؟

من همسرم مشهدیه استارتر. اتفاقا خیلی آدم خوبیه.

اما خصلت‌هایی که گفتی، بیشترش برعکسه. مشهدیا ساده‌پوش‌ترن، شمالیا برندپوشن. مشهدیا خیلی سخت‌تر ابراز علاقه میکنن، شمالیا مردهاشون خیلی نرم‌خو هستن و راحت‌.تر و صمیمی‌تر برخورد میکنن و احساساتشونو بروز میدن.

من هر دو طرف فامیل دارم. بحث خوبی و بدی هیچ طرف هم نیست، خصلت‌هاشون معمولا اینطوریه.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟
والا استارتر ما که هر چی مشهدی و شمالی دیدیم برعکس اینایی بود که شما گفتی.حالا من بخوام بگم میترسم د ...

نمیدونم خوبه اینطوری باشند ولی تو دانشگاه ما که اینطوری نبودن 

ولی پسرای شمال اگه باز شمالی ها ناراحت نمیشند خیلی زود رنج هستند کینه‌ای